2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زیاد شنیدم از مامان بزرگم که میگه وقتی حامله میشی نباید به همه بگی  و زایمانم کردی تا 40 روز مادر و بچه رو نباید آدم چشم ناپاک و حسود ببینه چون چله بیفته بچه به1سال نمیرسه و مادرم دیگه بچش نمیشه.

میگه تا حموم40باید احتیاط کرد خیلی ها رو دیده این جوری شدن

دکتر مهدیس  به اتاق عمل  دختر من رو صدا میکنن

مشکل بارداریم این جوریا نیست,مثلا بارداری اولم تو ۲۵ هفته دیگه ضربان نداشت و کلی آزمایش دادم و مشکلی نبود.بارداری دومم همه چی خوب پیش میرفت ولی جفتم سر راهی بود و هفته ی 32 خونریزی کرد و بچم پنج روز موند

منم دقیقا همین سوالو دارم. 3 تا سقط داشتم و الان چند وقته باردار نمیشم مامانم میگه سقط آخریت باید آب چله سرت میریختی ولی من یادم رفت از بس درگیر سقطو اینا بودم حالا میگه چله افتاده روت. نمیدونم پیش کی برم و چیکار کنم؟ 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
منم دقیقا همین سوالو دارم. 3 تا سقط داشتم و الان چند وقته باردار نمیشم مامانم میگه سقط آخریت باید آب ...

منم موندم,خواهر میگه دعا نوشتن و اینا گناه داره,میگه خودتو فقط به خدا بسپار.از خیلیا شنیدم که براشون اثر کرده ولی خواهرم میگه اتفاقی بوده