2777
2789
عنوان

چله بری

| مشاهده متن کامل بحث + 9945 بازدید | 42 پست
منم موندم,خواهر میگه دعا نوشتن و اینا گناه داره,میگه خودتو فقط به خدا بسپار.از خیلیا شنیدم که براشون ...

یکی از دوستای من بهم گفت 40 تا مشت آب بریز توی یه تشت آب و با هر مشت یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو که بشه 40 تا و آب تشتو بریز از سر رو کل بدنت و بگو خدایا آب چله سرم میریزم که چله ازم دور بشه. من فردا میخوام این کارو بکنم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

به منم همین رو گفتن منتها با جام چهل کلید که دارمش.ولی گفتن سه تا چهارشنبه پشت سر هم باید انجام بدم.منم اتفاقا میخوام از چهارشنبه ی هفته ی بعد تا سه چهارسنبه اینکار رو بکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی دلیل سقطت چیه؟

والا دکتر گفت مشکل لنفوسیت داری چند روره لنفوتراپی انجام دادم و بعد از اون تا 11 ماه وقت داره که باردار بشم. اگه توی این تایم نشدم باید دوباره لنفوتراپی انجام بدم چون عددش میاد پایین 😢

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
والا دکتر گفت مشکل لنفوسیت داری چند روره لنفوتراپی انجام دادم و بعد از اون تا 11 ماه وقت داره که بار ...

ایشالا این دفه به سلامتی باردار میشی و یه نی نی ناز میاد بغلت

به منم همین رو گفتن منتها با جام چهل کلید که دارمش.ولی گفتن سه تا چهارشنبه پشت سر هم باید انجام بدم. ...

عزیزم از کدوم شهری جام چهل کلید از کجا گرفتی منم میخوام انجام بدم 

ممنون میشم جوابمو بدی؟

خداخودش کمکم کنه😢
به منم همین رو گفتن منتها با جام چهل کلید که دارمش.ولی گفتن سه تا چهارشنبه پشت سر هم باید انجام بدم. ...

جام چهل کلید چیه عزیزم؟ من ندارم. از کجا باید بگیرم؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
جام چهل کلید چیه عزیزم؟ من ندارم. از کجا باید بگیرم؟

الان عکس میزارم ببین،یه جامیه که توش آیه قرآنی نوشتن و چهل تا کلید بهش آویزونه و بعضی هاشم کلید نداره.نمیدونم کجاها دارن،من مال مامان بزرگم بوده.فکر کنم مغازه های وسایل قدیمی اینا دارن

عزیزم از کدوم شهری جام چهل کلید از کجا گرفتی منم میخوام انجام بدم  ممنون میشم جوابمو بدی؟

سلام عزیزم.معذرت میخوام جواب ندادم،الان دیدم.من بانه زندگی میکنم.جامم مال مامان بزرگمه.فکر کنم بازار قدیمیا داشته باشن

یکی از دوستای من بهم گفت 40 تا مشت آب بریز توی یه تشت آب و با هر مشت یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو ک ...

سلام عزیزم 

شما چله بری کردین و باردار شدین؟؟؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
سلام عزیزم.معذرت میخوام جواب ندادم،الان دیدم.من بانه زندگی میکنم.جامم مال مامان بزرگمه.فکر کنم بازار ...

سلام استارتر جون 

میشه بپرسم شما با چله بری باردار شدین یا نه طبیعی؟

من امروز رفتم چله بری خداکنه جواب بده

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      
سلام عزیزم  شما چله بری کردین و باردار شدین؟؟؟

سلام .من آب چله یکی از دوستام که به تازگی زایمان کرده بود بعد از غسلش گرفتم و چله بری کردم اما بازم باردار نشدم تا اینکه عمل لاپاراسکوپی انجام دادم .لوله هام چسبندگی داشت و همین باعث نازاییم شده بود. بعد از عملم بلافاصله باردار شدم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍