2777
2789
عنوان

مست عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 10742 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز دیدمش، باید راجب داستان شمس و مولانا یا کتاب ملت عشق اطلاعات داشته باشی وگرنه هیچی از فیلم ...

خب میشه بهم بگید میخوام برم ببینم دوست دارم اطلاعاتم زیاد شه تو این مورد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

من کتاب ملت عشق رو نخوندم چون کلا از اینکه بر مبنای خیالات بخوان یه مسئله ای رو بیان کنند خوشم نمیاد. می تونم بهت اطلاعات واقعی تاریخی بدم.

قضیه مولوی و شمس داستان یک مرید و مراد هست. شمس معروف بود به شمس پرنده. با تشدید روی ر. یعنی کسی که زیاد از جایی به جای دیگه میره.

مولوی هم یک عالم زاده از یک خانواده بسیار معروف بود. پدرش هم یک خطیب بسیار معروف در بلخ بود.

اون قدیم ها همه این مناطق از ترکستان چین تا بین النهرین و از خلیج فارس تا قفقاز به زبان فارسی می نوشتند و زبان فارسی یه جورایی مثل زبان بین المللی این مناطق بود. برای همین هم مولوی به راحتی می تونست در هر جایی که میره بین مردم صحبت کنه. حتی مردم ققفاز هم زبانش رو می فهمیدند.

به خاطر ناامنی های شرق ایران که فکر کنم از حمله مغولان بود حرکت می کنه و با خانواده میره قونیه. اونجا شمس رو می بینه و خب فکر کنید یه آدم اتوکشیده و عالم و در چارچوب با یه آدم بدون قاعده و آزاد مثل شمس آشنا میشه و بعد هر دو با تفکرات هم و مسلک هم آشنا میشن و اینجا هست که این دو تفکر همدیگر رو جذب می کنند و اینها ساعت ها با هم مشغول مصاحبه و تبادل نظر بودند.

چون شمس به عرفان اعتقاد داشته و در تفکر مدهبی اون زمان عرفان یک چیزی معادل کفر بوده. مثل اتفاقی که برای منصور حلاج افتاد. مولوی هم به واسطه این حشر و نشر بدنام میشه و از اونجایی که می خواسته هم این حرف و حدیثا تموم بشه و از طرف دیگه شمس رو هم پابند خودش کنه دختر خونده خودش رو به شمس میده. ولی در آخر هم شمس فکر کنم ول می کنه و میره.

الان رفتم برنامه سینماها رو نگاه کردم .هم تمساح خونی داره هم مست عشق ..برا امشب ... دارم هماهنگ میک ...

منم امشب میخوام برم نمیدونم کدومو ببینم!

به جز اینا آپاراتچی و بی بدن هم هست...که بی بدن رو گفتن نرم.خیلی ناراحت کننده است

منم امشب میخوام برم نمیدونم کدومو ببینم! به جز اینا آپاراتچی و بی بدن هم هست...که بی بدن رو گفتن نر ...

برنامه سینما رفتن ما رو که بهم زدن دو تا خنگ ...خوبه دعوتشون کردیم هاااا ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
کجاها بیراهه میره تو چه موضوعی 

مثلا وسطای فیلم یهو میبینی درگیر یه موضوع دیگه شد داستان عشق یه فرمانده و یه کنیز مسیحی و اینو کش میدن ،یهو‌این حس بهت دست میده که خب شمس و مولانا چی شد؟

من کتاب ملت عشق رو نخوندم چون کلا از اینکه بر مبنای خیالات بخوان یه مسئله ای رو بیان کنند خوشم نمیاد ...

مرسی از وقتی که گذاشتی خیلی خیلی ممنونم داستان جالب و قشنگی داره حتما نگا میکنم 😘😘😉🥲

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

مثلا وسطای فیلم یهو میبینی درگیر یه موضوع دیگه شد داستان عشق یه فرمانده و یه کنیز مسیحی و اینو کش می ...

خب همینش بده ولی باید ببینم چی به چیه زیادی براش کنجکاوم 

برنامه سینما رفتن ما رو که بهم زدن دو تا خنگ ...خوبه دعوتشون کردیم هاااا ....

منم کسی نیست باهاش برم قراره تنها برمم 😉

خیلییییی فیلم عالی هست  من میخوام بازم برم ببینم  در مورد عرفان و عشق هست اگر به این مطالب علاقه داری بی نظیره داستانش خیلی طولانیه ولی به طور خلاصه پارسا پیروزفر مولاناست که عالم و کتاب تفسیر میکنه شمس یه درویشه که شهاب حسینی نقشش رو بازی میکنه و طی اتفاقی میاد به مولانا میفهمونه که تا الان فقط کتاب تفسیر کرده ولی چیزی از درون خودش و خدا ندونسته و حقایقی رو از زندگی و خدا براش روشن میکنه و مولانا که تاقبل از این فکر میکرده برای خودش کسی هست چهل روز تو خونه میمونه و با شمس صحبت میکنه و به خودشناسی میرسه طوری که بعدش رفتارهاش تغییر میکنه و برای تغییر نظرش مردم فکر میکنن از دین برگشته و....  ماجراهایی که مابین  اتفاق میوفته بنظرم خیلی فیلم تاثیرگذاری هست پیشنهاد میکنم