2777
2789
عنوان

مست عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 10742 بازدید | 41 پست
مگه چند وقته دیدیش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

ن منظورم داستان مولانا و شمس هستش یادم نیست یه چیزای خیلی محوی یادم میاد تیک تیکه

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
اومده اما باید یه چیزی ازش بدونی 

نه اتفاقا ..من نهایت برم نظرها رو بخونم که گفتن خوبه یا نه ..بعد میانگین میگیرم . یا مثلا برا فیلمای خارجی به امتیازشون نگاه میکنم ...دوست ندارم داستانش برام لو بره ..جذابیتش کم میشه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاجایی ک میدونم مولانا عاشق شمس هس  مولانا ی دخترخوانده ب اسم کیمیا داره ک فک کنم 20سال بیشتر ...

اها چون میگن تو فیلم میخوان ثابت کنن که مولانا عاشق شمس نیست 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

ن منظورم داستان مولانا و شمس هستش یادم نیست یه چیزای خیلی محوی یادم میاد تیک تیکه

آها ..تعجب کردم ..گفتم خدایا این فیلم عمر چندانی نداشته تا الان که بخواد به محو شدنش برسه ...  

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
هیچ ربطی نداره داستانشو بدونی یا نه. برو ببین قشنگه فیلمش 

جدی آخه میگفتن اگه ندونی بری هیچی ازش نمیفهمی 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

اها چون میگن تو فیلم میخوان ثابت کنن که مولانا عاشق شمس نیست 

بعضیا میگن عاشق هم بودن 

بعضیا میگن نه این عشق ب منظور اینکه مولانا خیلی چیزها ازش یاد می‌گرفت بوده 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 

الان رفتم برنامه سینماها رو نگاه کردم .هم تمساح خونی داره هم مست عشق ..برا امشب ...

دارم هماهنگ میکنم یکی رو حداقل بریم   

الان رفتم برنامه سینماها رو نگاه کردم .هم تمساح خونی داره هم مست عشق ..برا امشب ... دارم هماهنگ میک ...

خیلیم عالی 

من ندیدم ، میخوام ببینم ولی میگن مثل رمان ملت عشق هست  زندگی شمس و مولانا

والا نخوندمش

ببین فیلم خوش ساختیه خدایی ،ولی فیلمنامه مشکل داره 

کم پرداخته شده به رابطه شمس و مولانا 

مثل اینه که یه قصه گوی خوب 

یه قصه ناقص و بی مفهموم رو بخونه

کار تمیزه ولی موضوع مشکل داره و‌هی به بیراهه میره

ببین فیلم خوش ساختیه خدایی ،ولی فیلمنامه مشکل داره  کم پرداخته شده به رابطه شمس و مولانا  ...

کجاها بیراهه میره تو چه موضوعی