mahhsoon مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1020 عنوان حسششمی | مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست هستم.لطفاسوالاتخودتونوهرچند تا هست در یک کامنت بپرسید.چون دوباره سوال کنید جواب نمیدم فقط یکبار جواب میدم.دیر جواب دادم لطفا صبر کنید اگرحسی داشته باشم جواب میدم.چندبارسوالتونو تکرارنکنید.کسانی که درتاپیک قبلیم شرکت کردن وجوابشونو دادم دوباره نیان سوال کنن چون پاسخنمیدم.کسی اعتقادنداره نیاد.امروز فقطبه ده نفر جواب میدم.اگر جوابکسی رو اصلا ندادم بدونه که بهش حسی نداشتمکه جواب ندادم.لطفاشرایطو بادقت بخونید وسوال کنید.باسپاس. 1403/02/11 | 13:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیثn عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 4299 قطعا پسره شک نکن.التماس دعا. قربونت انشاالله محتاجیم به دعا عزیزم خدایاشکرت
niloofareabiii عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9033 قطعا پسره شک نکن.التماس دعا. عزیزم میشه این سوالمو ج بدی ک چجور آدمیه و چجوری رفتارکنم؟ پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
_its_sara عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 سلاممجدد.گرچه فککنم قبلا پاسخ شما رادادم.ولی مجددا خدمت شما میگم که پسرخاله به شم ... چیکار کنم تا به ازدواج ختم بشه؟
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1020 چیکار کنم تا به ازدواج ختم بشه؟ سوالشما.کامل نبود.لطفا سوال خود را واضح وکامل عنوانفرمایید.
_its_sara عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 سوالشما.کامل نبود.لطفا سوال خود را واضح وکامل عنوانفرمایید. گفته بودید که احتمالش ضعیفه که با پسرخالم ازدواج کنم، سوالم اینه ک چیکار کنم تا به ازدواج ختم بشه و سرانجام خوبی داشته باشه؟
آرتمیس۶۲ عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 35 سلام عزیزممیشه لطفا در مورد زندگی منم بگید جدا میشم یا برمیگردم سر زندگیم؟همسرم با کسیه الان ؟
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1020 سلام عزیزم میشه لطفا در مورد زندگی منم بگید جدا میشم یا برمیگردم سر زندگیم؟ همسرم با کسیه الان ؟ سلامعزیز.خیر جدانمیشید.حسمیکنمکمی لجبازی کردیدجفتتونوبهزندگیمشترک برمیگردید.همسرتونباکسی نیست.ولی از حرف زدن بازنها خوشش میاد.موفق باشی.
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 15215 سلامعزیز.خیر جدانمیشید.حسمیکنمکمی لجبازی کردیدجفتتونوبهزندگیمشترک برمیگردید.همسرتونب ... میشه به من بگی امیرحسین برمیگرده؟دوسم داره؟ من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
آرتمیس۶۲ عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 35 سلامعزیز.خیر جدانمیشید.حسمیکنمکمی لجبازی کردیدجفتتونوبهزندگیمشترک برمیگردید.همسرتونب ... ممنونم گلم خیلی خیلی لطف کردی
آرتمیس۶۲ عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 35 سلامعزیز.خیر جدانمیشید.حسمیکنمکمی لجبازی کردیدجفتتونوبهزندگیمشترک برمیگردید.همسرتونب ... عزیزم فقط ی سوال ممکنه بگید کی ممکنه برگردم؟
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1020 میشه به من بگی امیرحسین برمیگرده؟ دوسم داره؟ دوستگرامیسلام.ایشان شمارا دوست داره.اماحس میکنماطرافیانشنمیزارنبهشمابرگرده.وچونامیرحسین بهحرفاطرافیانشگوشمیده خیربهشمابرنمیگرده وحسم میگهخیلی بهایشونوابسته بودید.اما دیگه منتظربرگشتاین شخصنباشید.راهی هم برای برگشت ایشون توصیه نمیکنم.موفقباشی.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1020 عزیزم فقط ی سوال ممکنه بگید کی ممکنه برگردم؟ سلاممجدد به احتمال۹۰درصداواسطخردادبرمیگردیسرزندگیت.فقط توصیه میکنم از لجبازی وعدم اعتماد بههمسرت دوری کن.ایشون شما را دوست داره.موفقباشی.
فقط_خداا عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 52 سلام عزیزم میشه سوال منم جواب بدین؟ من و همسرم کی آشتی میکنیم؟