2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام‌مجدد‌.اگربخواهی‌‌به‌زندگیت‌ سخت‌بگیری‌ همیشه‌ غمگینی‌وراه‌ سختی‌ خواهی‌داشت‌.پس‌ زندگی‌ را‌ اسا ...

میشه حست درباره ازدواج بگی مشخصاتش چطوریه؟

درباره کار؟ 

ممنون

سلام‌مجدد‌.اگربخواهی‌‌به‌زندگیت‌ سخت‌بگیری‌ همیشه‌ غمگینی‌وراه‌ سختی‌ خواهی‌داشت‌.پس‌ زندگی‌ را‌ اسا ...

سلام به روی ماهتون،خیلی ممنونم عزیزم،، دلم اروم شد با حرفاتون، دیگه غصه نمیخورم و میسپارم ب خدا همه چی رو و خودمم  انرژیمو بیشتر میکنم،، خدا دلتون شادکنهوک ارومم کردین عزیزم 🙏🏻🙏🏻❤❤❤

💔
سلام‌.دوستت‌داره‌ ولی‌ خیلی‌ کم‌.زیاد‌بهت‌ اهمیت‌ نمیده‌.رفتارش‌ زیاد‌ به‌ دلت‌ نمیشینه‌.حس‌ میکنم‌ ...

کی ازدواج میکنم؟ 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
سلام‌مجدد‌.اقایی‌‌درطالع‌‌شما‌هست‌که‌ ۵‌سال‌ازشما‌ بزرگتره‌.درواقع‌ این‌ اقا‌ عاشق‌ شما‌میشه‌ وپاپیش ...

سلام

وقتتون بخیر 

خوبین؟

ممکنه بفرمایید که من میتونم تا پایان سال مهاجرت کنم یا نه؟کدوم کشور؟

متشکرم 

کاربر‌محترم‌این‌دهمین‌باره‌ دارید‌ هی‌سوال‌ میپرسید‌.دلیل‌نبخشیدن‌شما‌ توسط همسرت‌.حس‌ میکنم‌ مشگل‌ ...

ولی میدونی دلیلی که منو نمیبخشه این نیست

من هرروز دارم گریه میکنم از اینکه من خیلی اذیت شدم ولی نمیخوام جدا بشم ولی نمیدونم چی میشه

اصن نمیدونم دعا نویس دعاش اثر خواهد کرد یا نه

خودمم خیلی نذر و دعا میکنم

کاش یبار برام متمرکز حس کنی چی میشه

من یه ماهو نیمه دارم عذاب میکشم😭

سلام عزیزم  آیا پسرخاله م به من علاقه ای داره؟ قدمی به سمتم برمیداره؟ به هم دیگه می رسیم؟ ارت ...

سلام‌مجدد‌.گرچه‌ فک‌‌کنم‌ قبلا‌ پاسخ‌ شما‌ را‌دادم‌.ولی‌ مجددا‌ خدمت‌ شما‌ میگم‌ که‌ پسرخاله‌ به‌ شما‌ علاقه‌ منده‌‌ وشما‌را‌ دوست‌ داره‌.ودر‌ اینده‌ نزدیک‌ بین‌ شما‌ ارتباط‌ برقرار‌ میشه‌.ولی‌ اینکه‌ به‌ ازدواج‌ ختم‌ بشه‌ خیلی‌ ضعیفه‌ چون‌ حس‌ میکنم‌ علاقه‌ شما‌ به‌ پسرخاله‌ بیشتره‌ حس‌ میکنم‌ شما‌ بیشتر‌ عاشق‌ ایشونی‌.ولی‌ درکل‌ اینده‌ خوبی‌ برای‌ این‌ ازدواج‌ نمیبینم‌.موفق‌ باشی‌.

ولی میدونی دلیلی که منو نمیبخشه این نیست من هرروز دارم گریه میکنم از اینکه من خیلی اذیت شدم ولی نمی ...

کاربر‌ گرامی‌ یه‌ مدت‌ خودت‌ را‌ از‌ هرگونه‌ تنش‌ با‌ همسرت‌ به‌ دور‌ نگه‌ بدار‌.وکمی‌ صبرکن‌.حس‌ میکنم‌ عامل‌ اصلی‌ اختلاف‌‌‌ باهمسرت‌ خودت‌ هستی‌.باید‌ خودتو‌ اصلاح‌ کنی‌‌.وصبر‌کنی‌ تا‌ اون‌ دعا‌ کم‌کم‌ اثرش‌ را‌ روی‌ همسرت‌ بزاره‌.فقط‌ صبرکن‌.