2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
سلام وقتتون بخیر  خوبین؟ ممکنه بفرمایید که من میتونم تا پایان سال مهاجرت کنم یا نه؟کدوم کشور ...

باسلام‌.امکان‌ مهاجرت‌ شما‌ امسال‌ به‌ خارج‌ از‌کشور‌ میسرنمیباشد‌.موفق‌باشی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باسلام‌.امکان‌ مهاجرت‌ شما‌ امسال‌ به‌ خارج‌ از‌کشور‌ میسرنمیباشد‌.موفق‌باشی

قبول میشم اونیکه میخام ؟

دوستم داره ؟بهم فکر میکنه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
کاربر‌ گرامی‌ یه‌ مدت‌ خودت‌ را‌ از‌ هرگونه‌ تنش‌ با‌ همسرت‌ به‌ دور‌ نگه‌ بدار‌.وکمی‌ صبرکن‌.حس‌ می ...

آخه من خونه بابامم

از بچه هام دورم

قبول نمیکنه منو ببخشه

میخوام ببینی کی برمیگردم سر زندگیم؟ شوهرج هنوزم قصدش طلاقه؟ هنوزم با اون زن بیوه هستن؟ دیشب همش خوابو میدیدم که دنبالش بودم باهام آشتی کنه

شوهرم گفته دگه منو نمیخواد آیا پشیمون میشه ومیاد دنبالم

سلام‌.متاسفانه‌ همسرت‌ دیگه‌ به‌ شما‌ رجوع‌ نمیکنه‌.حس‌ میکنم‌ همسرتون‌ به‌ شما‌ حس‌ نفرت‌ گرفته‌.واین‌ عامل‌ موجب‌ عدم‌ برگشت‌ ایشون‌ به‌شماست‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.متاسفانه‌ همسرت‌ دیگه‌ به‌ شما‌ رجوع‌ نمیکنه‌.حس‌ میکنم‌ همسرتون‌ به‌ شما‌ حس‌ نفرت‌ گرفته‌.وا ...

من کسی که باهاش ازدواج میکنم شغلش چیه؟ 

امسال نامزد میکنم؟ 

خودم کی شاغل میشم؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
سلام‌.متاسفانه‌ همسرت‌ دیگه‌ به‌ شما‌ رجوع‌ نمیکنه‌.حس‌ میکنم‌ همسرتون‌ به‌ شما‌ حس‌ نفرت‌ گرفته‌.وا ...

سلام عزیز میشه به من بگید من امسال مادر میشم

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
سلام‌ بله‌ قبول‌ میشی‌.اونیکه‌ دوستت‌ داره‌ قصد‌ ازدواج‌ نداره‌.موفق‌ باشی‌.

مرسی عزیزم 

بهم فکر میکنه هنوزم؟

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
2790
2823
2791
2779
2792