2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
دوست‌گرامی‌‌سلام‌.ایشان‌‌ شما‌را‌ دوست‌ داره‌.اما‌حس‌ میکنم‌‌اطرافیانش‌‌نمیزارن‌به‌شما‌برگرده‌.وچون‌ ...

یعنی هیچ راهی نیست ؟ خواهشا اگه هست بگید بهم 

مهم نیست برام باز یه مدت برگرده و دوباره بره

بله دقیقا اطرافیانش نذاشتن خواهشا یه کم بیشتر دقت کنید شاید راهی بود حتی مقطعی برگرده چون باید برگرده 😭😭

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
سلام‌مجدد‌ به‌ احتمال‌۹۰‌درصد‌اواسط‌خرداد‌برمیگردی‌‌سرزندگیت‌.فقط‌ توصیه‌ میکنم‌‌ از‌ لجبازی‌ وعدم‌ ...

ممنونم مهربونم چقدر لحنتون قشنگه حس آرامش عجیبی تو حرفاتون هست انشاالله همیشه سلامت باشید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قطعا‌ پسره‌ شک‌ نکن‌.التماس‌ دعا‌.

سلام عزیزم خوبی‌....میشه به منم بگی حست به باردار شدن من‌چیه کی باردار میشم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام عزیزم خوبی‌....میشه به منم بگی حست به باردار شدن من‌چیه کی باردار میشم

سلام‌به‌شما‌ مادر‌ اینده‌.شما‌امسال‌ قطعا‌ برج‌ ۸باردار‌میشی‌ وخدا‌ یه‌ دختر‌ نازوخوشگلی‌ بهت‌ میده.اما‌تا‌برج‌۸‌هر‌ روز‌ برخواندن‌ ایت‌الکرسی‌ مداومت‌ کن‌‌ وهمواره‌ از‌ خوردن‌ سردیجات‌ دوری‌ کن‌ رحمتو‌ گرم‌ نگه‌ دار‌.وبرج‌ ۸‌ چهارشنبه‌ شب  خودت‌ وهمسرت‌ وضو‌ بگیرید‌.روبه‌ قبله‌ دو‌ رکعت‌ نماز‌ حاجت‌ بخوانید‌.وساعت ۱۱شب‌ اقدام‌ کنید‌.مطئمن‌ باش‌‌ باردار‌ میشی‌.اینو‌ بهت‌ قول‌ میدم‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌به‌شما‌ مادر‌ اینده‌.شما‌امسال‌ قطعا‌ برج‌ ۸باردار‌میشی‌ وخدا‌ یه‌ دختر‌ نازوخوشگلی‌ بهت‌ میده. ...

حالم خوب میشه ؟

کی وکجا کسی وارد زندگیم میشه؟ ودوسم میدارع ؟چع ویژگی های داره 

سلام‌به‌شما‌ مادر‌ اینده‌.شما‌امسال‌ قطعا‌ برج‌ ۸باردار‌میشی‌ وخدا‌ یه‌ دختر‌ نازوخوشگلی‌ بهت‌ میده. ...

ممنونم عزیزم‌ازت..انشالله ..چون سه ساله منتظرم و سنم بالاس‌‌‌‌انشالله که خدا به منم نگا کنه دلم خیلی شکسته‌.....دعام کن دوست خوش قلبم‌‌‌‌....حاجت روایی خودتم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

حالم خوب میشه ؟ کی وکجا کسی وارد زندگیم میشه؟ ودوسم میدارع ؟چع ویژگی های داره 

سلام‌.حس‌میکنم‌ شما‌‌درشرایط‌ روحی‌ خوبی‌ به‌ سرنمیبری.وازعالم‌وادم‌ بریدی‌ ونامیدی‌.واین‌ مسائل‌ را‌ خودت‌ دستی‌ وارد‌ زندگیت‌ کردی‌.حس‌ میکنم‌ دلت‌ میخواد‌ به‌ زندگیت‌ تغییربدی‌ اما‌ نمیخوایی‌ سستی‌ وکاهلی‌ برتوغلبه‌ کرده‌.تاوقتیکه‌ اینجوری‌ ادامه‌ بدی‌ کسی‌وارد‌ زندگیت‌ نمیشه‌.وزندگیت‌ به‌ بطالت‌ میگذره‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.حس‌میکنم‌ شما‌‌درشرایط‌ روحی‌ خوبی‌ به‌ سرنمیبری.وازعالم‌وادم‌ بریدی‌ ونامیدی‌.واین‌ مسائل‌ را ...

عزیزم میشه درمورد ازدواج منم بگی اینکه زمانش کیه؟

وضع مالی ،شغل و تحصیلات همسر آیندم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
سلام‌.حس‌میکنم‌ شما‌‌درشرایط‌ روحی‌ خوبی‌ به‌ سرنمیبری.وازعالم‌وادم‌ بریدی‌ ونامیدی‌.واین‌ مسائل‌ را ...

میشه لطفا در مورد اینده شغلی همسرم و خودم بگی

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میشه لسفا اینم بگی کی بچه دوم میارم و جنسیتش چیه؟و اینکه مشکل بچه اولم چیه اینقد اذیت کن شده😔

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میشه لطفا در مورد اینده شغلی همسرم و خودم بگی

سلام‌درمورد‌اینده‌‌ شغلی‌همسرت‌ حسی‌ ندارم‌.اما‌اینده‌ شغلی‌ خودت‌ اگر  ادامه‌ بدی‌ اینده‌ خوبی‌ درانتظارته‌.

سلام‌درمورد‌اینده‌‌ شغلی‌همسرت‌ حسی‌ ندارم‌.اما‌اینده‌ شغلی‌ خودت‌ اگر  ادامه‌ بدی‌ اینده‌ خوبی ...

ممنون گلم میشه بگی شغل خودم ایندش در مورد خرید و فذوش خوبه یا تدریس؟

میشه لسفا اینم بگی کی بچه دوم میارم و جنسیتش چیه؟و اینکه مشکل بچه اولم چیه اینقد اذیت کن شده😔

بچه‌ دومتو‌ برج‌ ده‌ سال‌ اینده‌ باردار‌ میشی‌.خدا‌ دختر‌ خوشگلی‌بهت‌ میده‌.درمورد‌ بچه‌اولت‌ خیلی‌ پیش فعاله‌ وشیطون‌ که‌ اذیتت‌ میکنه‌.

2790
2823
2791
2779
2792