2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
بچه‌ دومتو‌ برج‌ ده‌ سال‌ اینده‌ باردار‌ میشی‌.خدا‌ دختر‌ خوشگلی‌بهت‌ میده‌.درمورد‌ بچه‌اولت‌ خیلی‌ ...

اذیت که هیچ دهنمو اسفالت کرده قشنگ منو به گریه میندازه😄 ممنون گلم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در‌ مورد‌ تدریس‌ ورشته‌ تحصیلیت

ممنونم گلم لطف کردی😘

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه‌ دومتو‌ برج‌ ده‌ سال‌ اینده‌ باردار‌ میشی‌.خدا‌ دختر‌ خوشگلی‌بهت‌ میده‌.درمورد‌ بچه‌اولت‌ خیلی‌ ...

عزیزم کی شیطنتش کمتر میشه  رسما کم اوردم از دستش🤗

کاربرگرامی‌ قبلا‌ سوال‌ شما‌ پاسخ‌ داده‌شده‌ است‌.

یکیم میشه لطفا بگی کی وام همسرم رو میدن؟؟

عزیزم کی شیطنتش کمتر میشه  رسما کم اوردم از دستش🤗

نگران‌ نباش‌ از۸سالگی‌به‌ بعد‌ تدریجا‌ارومتر‌میشه‌.فرزندتون‌ خیلی‌ هیجانیه‌.سعی‌ کنید‌ هیجان‌ بهش‌واردنکنید‌.

نگران‌ نباش‌ از۸سالگی‌به‌ بعد‌ تدریجا‌ارومتر‌میشه‌.فرزندتون‌ خیلی‌ هیجانیه‌.سعی‌ کنید‌ هیجان‌ بهش‌وا ...

ممنون گلم همش میترسم که نکنه مریضی یا مشکلی داره که اینطوره مرسی از وقتی که گذاشتی 

پاسخ ندادین اصلا من چندبار پرسیدم و چک کردم جوابی ندادین

سلام‌مجدد‌.دوست‌عزیز‌ درتاپیک‌ قبلیم‌ جواب‌ شما‌ رادادم‌.اما‌ چشم‌ مجدد‌ پاسخ‌ میدم‌.اشتی‌ کردن‌ شما‌ باهمسرتون‌ منوط‌ به‌ سیاست‌‌خودته‌.راههای‌ صحیح‌‌‌ برخورد‌ باهمسرت‌ را‌ حس‌ میکنم‌ نمیدونی‌.درسته‌ همسرت‌ هم‌ مشگلاتی‌ داره‌.اما‌ باصبر‌ وپشتکار‌ درست‌ میشه‌ .اواسط‌ برج‌ ۶اشتی‌ میکنید‌‌وبعدازاین‌ همه‌ چی‌ به‌ خوبی‌ پیش‌ میره‌.اما‌ شما‌ هم‌ باید‌ کمک‌ کنید‌ تااوضاع‌ بهتربشه‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌مجدد‌.دوست‌عزیز‌ درتاپیک‌ قبلیم‌ جواب‌ شما‌ رادادم‌.اما‌ چشم‌ مجدد‌ پاسخ‌ میدم‌.اشتی‌ کردن‌ شما ...

چقدر دیر

الان با زن اینا هم در ارتباطه؟ اگه در ارتباطه کی همو ول میکنن؟ 

حس میکنی چجوری آشتی میکنیم؟ اون یا من

2790
2823
2791
2779
2792