mahhsoon مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عنوان حسششمی | مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست هستم.لطفاسوالاتخودتونوهرچند تا هست در یک کامنت بپرسید.چون دوباره سوال کنید جواب نمیدم فقط یکبار جواب میدم.دیر جواب دادم لطفا صبر کنید اگرحسی داشته باشم جواب میدم.چندبارسوالتونو تکرارنکنید.کسانی که درتاپیک قبلیم شرکت کردن وجوابشونو دادم دوباره نیان سوال کنن چون پاسخنمیدم.کسی اعتقادنداره نیاد.امروز فقطبه ده نفر جواب میدم.اگر جوابکسی رو اصلا ندادم بدونه که بهش حسی نداشتمکه جواب ندادم.لطفاشرایطو بادقت بخونید وسوال کنید.باسپاس. 1403/02/11 | 13:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 چقدر دیر الان با زن اینا هم در ارتباطه؟ اگه در ارتباطه کی همو ول میکنن؟ حس میکنی چجوری آشتی ... خیردرارتباطنیست.شماپیشقدم شوید ایشون هم جلو میان وهمه چی درست میشه.
فقط_خداا عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 52 خیردرارتباطنیست.شماپیشقدم شوید ایشون هم جلو میان وهمه چی درست میشه. بعد از آشتی زندگیمون خوب میشه؟ یعنی همسرم اهل خیانت نیست؟
فقط_خداا عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 52 خیردرارتباطنیست.شماپیشقدم شوید ایشون هم جلو میان وهمه چی درست میشه. راستی اسم خودم زهره و اسم همسرم محمد هست
دلوان۲۰۰۲ عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 469 سلام.اقاامید شما را دوست داره وهمیشه حواسش به شما هست.حس میکنم به شما نزدیکه.واگر ... سلام ببخشید من امسال دانشگاه میرم چه رشته ای قبول میشم؟
خانوومه_اقاییم عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 1037 سند بیمه من رو این ماه میزنن؟من امسال خونه میخرم ؟ خدا همیشه هر کجا با من بوده
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 بعد از آشتی زندگیمون خوب میشه؟ یعنی همسرم اهل خیانت نیست؟ بله گفتم که شماخوب باشی ایشونده برابر خوبتر میشه.مشگل ازطرف شماست.خودتو اصلاح کنی همزندگیتون خوبمیشه هم خیانت نمیبینی
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6269 خیردرارتباطنیست.شماپیشقدم شوید ایشون هم جلو میان وهمه چی درست میشه. خواهش میکنم واس منو بگو.من خیلی حالم بده .اخرش چی میشه؟ س ب حرفش عمل میکنه؟ خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
vornika عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 6269 خیردرارتباطنیست.شماپیشقدم شوید ایشون هم جلو میان وهمه چی درست میشه. ایندمو چطور میبینی خیلی نا امیدم خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 امسال فرهنگیان قبول میشم؟فاطمه باسلام.متاسفانه احتمالش خیلی ضعیفه قبول بشی.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 خواهش میکنم واس منو بگو.من خیلی حالم بده .اخرش چی میشه؟ س ب حرفش عمل میکنه؟ سلام دوستعزیز.حس میکنم با اقای ساصلا خوشبخت نمیشی.حسم میگه ایشون به شدت ادم بی ملاحظه وبیخیالیه.ودرصد خورد کردن شماست.درصورت ادامه دادن با این شخص به شدت لطمه روحی روانی ومالی خواهی خورد.هرچه سریعتر ازش دوری کن.چون باهاش اصلا اینده خوبی نخواهی داشت.موفق باشی.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 منیه سوالی از تمام دوستان دارم .ایا با اقایی ۴۲ساله که زنشوطلاق داده دوتا بچه داره پیش خودشه.کارمند بیمارستانه خونه وماشین داره ازدواج میکنید.یانه؟لطفا منطقی وبااحترام جواب بدید.
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 منیه سوالی از تمام دوستان دارم .ایا با اقایی ۴۲ساله که زنشوطلاق داده دوتا بچه داره ... سلاماصلااولویت اون مرد بچه هاشه
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 منیه سوالی از تمام دوستان دارم .ایا با اقایی ۴۲ساله که زنشوطلاق داده دوتا بچه داره ... عزیزم من امروز آزمون دبیری دادمقبول میشم؟