2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
چقدر دیر الان با زن اینا هم در ارتباطه؟ اگه در ارتباطه کی همو ول میکنن؟  حس میکنی چجوری آشتی ...

خیر‌درارتباط‌نیست‌.شما‌پیشقدم‌ شوید‌ ایشون‌ هم‌ جلو میان‌ وهمه‌ چی‌ درست‌ میشه‌.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از آشتی زندگیمون خوب میشه؟ یعنی همسرم اهل خیانت نیست؟ 

بله‌ گفتم‌ که‌ شما‌‌خوب‌ باشی‌ ایشون‌ده‌ برابر‌ خوبتر‌ میشه‌.مشگل‌ ازطرف‌ شماست‌.خودتو‌ اصلاح‌ کنی‌ هم‌زندگیتون‌ خوب‌میشه‌ هم‌ خیانت‌ نمیبینی

خیر‌درارتباط‌نیست‌.شما‌پیشقدم‌ شوید‌ ایشون‌ هم‌ جلو میان‌ وهمه‌ چی‌ درست‌ میشه‌.

خواهش میکنم واس منو بگو.من خیلی حالم بده .اخرش چی میشه؟ س ب حرفش عمل میکنه؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

ایندمو چطور میبینی خیلی نا امیدم

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
خواهش میکنم واس منو بگو.من خیلی حالم بده .اخرش چی میشه؟ س ب حرفش عمل میکنه؟

سلام‌ دوست‌عزیز‌.حس‌ میکنم‌ با‌ اقای‌ س‌‌اصلا‌ خوشبخت‌ نمیشی‌.حسم‌ میگه‌ ایشون‌ به‌ شدت‌ ادم‌ بی‌ ملاحظه‌ و‌بیخیالیه‌.ودرصد‌ خورد‌ کردن‌ شماست‌.درصورت‌ ادامه‌ دادن‌ با‌ این‌ شخص‌ به‌ شدت‌ لطمه‌ روحی‌ روانی‌ ومالی‌ خواهی‌ خورد‌.هرچه‌ سریعتر‌ ازش‌ دوری‌ کن‌.چون‌ باهاش‌ اصلا‌ اینده‌ خوبی‌ نخواهی‌ داشت‌.موفق‌ باشی‌.

من‌یه‌ سوالی‌ از‌ تمام‌ دوستان‌ دارم‌ .ایا‌ با‌ اقایی‌ ۴۲ساله‌ که‌ زنشوطلاق‌ داده‌ دوتا‌ بچه‌ داره‌ پیش‌ خودشه‌.کارمند‌ بیمارستانه‌ خونه‌ وماشین‌ داره‌ ازدواج‌ میکنید‌.یانه؟لطفا‌ منطقی‌ وبااحترام‌ جواب‌ بدید‌.

2790
2823
2791
2779
2792