2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام‌.حس‌میکنم‌ شما‌‌درشرایط‌ روحی‌ خوبی‌ به‌ سرنمیبری.وازعالم‌وادم‌ بریدی‌ ونامیدی‌.واین‌ مسائل‌ را ...

آره می‌دونم دقیقا متوجه شدم خیلی درست گفتین 

منم دقیقا اینو نمیدونم ک میتونم بهش غلبه کنم یان 🥲

سلام خوبین درسته تاپیکتون برا یه ماه پیشه تقریبا ولی میشه جداب بدین لطفا مچکرم

من به هدفم میرسم؟سال اینده دانشگاه قبول میشم  فزهنگیان دبیری یا اموزش ابتدایی 

بعد اینکهmباهام قهره یا سرده و اینکه کی مثل قبلا میشه بام؟

تو شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه...

سلام خوبین درسته تاپیکتون برا یه ماه پیشه تقریبا ولی میشه جداب بدین لطفا مچکرممن به هدفم میرسم؟سال ا ...

سلام‌ بله‌.سال‌ اینده‌ برای‌ معلم‌ابتدایی‌‌ قبول‌ میشی‌.و۳سال‌ تو‌ روستا‌درس‌ خواهی‌ داد‌.وmمانند‌ سابق‌ نخواهد‌ شد‌.موفق‌ باشی.

سلام‌ بله‌.سال‌ اینده‌ برای‌ معلم‌ابتدایی‌‌ قبول‌ میشی‌.و۳سال‌ تو‌ روستا‌درس‌ خواهی‌ داد‌.وmمانند‌ س ...

@mahhsoon سلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید حس آقای رضا به من چیه و قصدش در آینده چیه؟آیا در آینده آقای رضا به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج می کنم؟من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مرسی گلم 

@mahhsoon سلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید حس آقای رضا به من چیه و قصدش در آینده چیه؟آیا در آینده آقای ...

سلام‌.اقا‌ رضا‌‌ باشما‌قصد‌ ازدواج‌ نداره‌.شما‌ کارمند‌ خواهی‌ شد‌ ودرمحل‌ کار‌ خود‌ با‌ اقایی‌ کارمند‌ ازدواج‌ میکنی‌.وصاحب‌ دوفرزند‌ ‌ یک‌دختر‌ ویک‌.پسرخواهی‌ شد‌.زمان‌ ازدواجت‌ ۱۵ماه‌ دیگه‌ هست‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.اقا‌ رضا‌‌ باشما‌قصد‌ ازدواج‌ نداره‌.شما‌ کارمند‌ خواهی‌ شد‌ ودرمحل‌ کار‌ خود‌ با‌ اقایی‌ کارم ...

@mahsooon مرسی عزیزم،به نظرتون چند ماه دیگر کارمند میشم؟عزیزم برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟مرسی گلم 

سلام‌.اقا‌ رضا‌‌ باشما‌قصد‌ ازدواج‌ نداره‌.شما‌ کارمند‌ خواهی‌ شد‌ ودرمحل‌ کار‌ خود‌ با‌ اقایی‌ کارم ...

@mahhsoon مرسی گلم که جواب دادی ،میشه لطفا بفرمایید شغل همسر آینده ام چیه و من چند ماه بعد کارمند میشم؟در مورد برادرم اینکه چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه را میشه لطفا بفرمایید،خیلی نگرانش هستم ،ممنون از لطف و محبتت

@mahhsoon مرسی گلم که جواب دادی ،میشه لطفا بفرمایید شغل همسر آینده ام چیه و من چند ماه بعد کارمند م ...

در‌ مورد‌ ازدواج‌ برادرت‌ حسی‌ ندارم‌.در‌ مورد‌ شغل‌ همسرایندت‌ گفتم‌ که‌ همکار‌ خودت‌.یعنی‌ کارمند‌.حس‌ میکنم‌‌ یکبار‌ تو‌ زندگیت‌ شکست‌ خوردی‌‌ ولی‌ بامراقبت‌ زندگی‌ جدیدت‌ خوب‌ میشه‌.موفق‌ باشی‌.

این‌همسر‌ جدید‌ که‌ ۱۵‌ ماه‌ دیگه خدا‌ سر‌ راهت‌ قرار‌ میده‌ وبه‌ احتمال‌ ۹۰درصد‌‌معلم‌ باشه‌.ادم‌ خوب‌ وکمی‌ مغروره‌.۶سال‌ ارخودت‌ بزرگتره‌‌ وازخیانت‌ متنفره‌‌ مواظب‌ احساساتش‌ باش‌.نگران‌ نباش‌ زندگیت‌ خوب‌ میشه‌‌.حرز‌ امام‌ جواد‌بگیر‌ نمازشوبخون‌ به‌ بازوی‌ راستت‌ ببندکارهات‌ رو‌ ریل‌ میفته‌.التماس‌ دعا‌.

این‌همسر‌ جدید‌ که‌ ۱۵‌ ماه‌ دیگه خدا‌ سر‌ راهت‌ قرار‌ میده‌ وبه‌ احتمال‌ ۹۰درصد‌‌معلم‌ باشه‌.ادم‌ خ ...

@mahhsoon عزیزم جواب من هست یعنی همسر آینده ام معلم هست؟چون شما گفتید کارمند هست و همکارات هست در محل کار؟مرسی عزیزم

این‌همسر‌ جدید‌ که‌ ۱۵‌ ماه‌ دیگه خدا‌ سر‌ راهت‌ قرار‌ میده‌ وبه‌ احتمال‌ ۹۰درصد‌‌معلم‌ باشه‌.ادم‌ خ ...

سلام عزیزم. منو شوهرم کی  با هم آشتی میکنیم؟ اسمم زهره

اسمش محمد

شوهر من با اسما که دفتر بیمه داره هنوز در ارتباط هستن؟

قصد شوهرم با من چی هست؟

2790
2823
2791
2779
2792