2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
سلام عزیزم. منو شوهرم کی با هم آشتی میکنیم؟ اسمم زهرهاسمش محمدشوهر من با اسما که دفتر بیمه داره هنو ...

سلام‌ دوست‌ عزیز.باهمسرت‌ اشتی‌ میکنی‌‌‌ اگر‌ لجبازیتو‌ کنار‌ بگذاری‌.حس‌ میکنم‌ سیاست‌ شوهرداری‌ بلد‌ نیستی‌.اقا‌ محمد‌خیلی‌ دوستت‌ داره‌.واینکه‌ فعلا‌ باهات‌ قهرکرده‌ میخواد‌ که‌ تو‌ بهتربشی‌ ازهمه‌ لحاظ‌.خیر‌ با‌ اسما‌ دیگه‌ رابطه‌ نداره‌.دعای‌ جذب‌ محبت‌ بگیر‌.تا‌ شوهرت‌ به‌ سمتت‌ بیاد‌.موفق‌ باشی‌.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام‌ دوست‌ عزیز.باهمسرت‌ اشتی‌ میکنی‌‌‌ اگر‌ لجبازیتو‌ کنار‌ بگذاری‌.حس‌ میکنم‌ سیاست‌ شوهرداری‌ بل ...

عزیزم توروخدامنم میگی باشوهرم اشتی میکنم یاطلاقم میده ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم توروخدامنم میگی باشوهرم اشتی میکنم یاطلاقم میده ؟؟؟؟

سلام‌ دوست‌ عزیز‌.حس‌ میکنم‌ همسرت‌ تنفرشدیدی‌ نسبت‌ بهت‌ داره‌‌ وامکان‌ برگشت‌ شمابه‌ زندگی‌ بسیارضعیفه‌.اگر‌ ایشان‌ حاضر‌ باشن‌ که‌ با‌ شما‌ پیش‌ مشاور‌ برید‌ خیلی‌ موثره‌.وهمچنین‌ یه‌ دعای‌ جذب‌ محبت‌ برای‌ همسرت‌ بگیر‌.موفق‌ باشی‌.

سلام قبول میشم ؟میاد خواستگاریم ؟؟

سلام‌دوست‌ عزیز‌ درمورد‌ قبول‌ شدنت‌ حسی‌ ندارم‌.ولی‌ درمورد‌ خواستگارت‌‌ خیربه‌ خواستگاریت‌ نمیاد‌.حس‌ میکنم‌ کسی‌ تو‌ رو‌ میخواد‌ که‌ اصلا‌ بهش‌ علاقه‌ نداری‌.وکسی‌ که‌ شما‌ دوستش‌ داری‌ به‌ خواستگاریت‌ نمیاد‌.موفق‌ باشی

سلام‌ دوست‌ عزیز.باهمسرت‌ اشتی‌ میکنی‌‌‌ اگر‌ لجبازیتو‌ کنار‌ بگذاری‌.حس‌ میکنم‌ سیاست‌ شوهرداری‌ بل ...

عزیزم کی آشتی میکنیم؟ عزیزم من کی شاغل میشم؟ چه شغلی؟ توی شغلم استخدام میشم؟

سلام‌دوست‌ عزیز‌ درمورد‌ قبول‌ شدنت‌ حسی‌ ندارم‌.ولی‌ درمورد‌ خواستگارت‌‌ خیربه‌ خواستگاریت‌ نمیاد‌. ...

کراشم ریپلای می‌کنه یا حرف می‌زنیم ؟کی؟ممکنع باهاش باشم ؟

حس کمی داره یا درایندع میدارع ؟

امسال دانشگاه میرم جای دور ؟

عزیزم کی آشتی میکنیم؟ عزیزم من کی شاغل میشم؟ چه شغلی؟ توی شغلم استخدام میشم؟

سلام‌.دوست‌ گرامی‌ در‌ پستهای‌ قبلی‌ به‌ کرات‌ پاسخ‌ شما‌ داده‌ شده‌.واز‌ تکرار‌ مجدد‌ پرهیز‌ فرمایید‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.دوست‌ گرامی‌ در‌ پستهای‌ قبلی‌ به‌ کرات‌ پاسخ‌ شما‌ داده‌ شده‌.واز‌ تکرار‌ مجدد‌ پرهیز‌ فرمایی ...

بالا پرسیدم منو بگو لطفا خیلی بیتابم 

بنظرت چه شغلی دارم در آینده 

خیلی مودیم 😭

سلام‌.دوست‌ گرامی‌ در‌ پستهای‌ قبلی‌ به‌ کرات‌ پاسخ‌ شما‌ داده‌ شده‌.واز‌ تکرار‌ مجدد‌ پرهیز‌ فرمایی ...

عزیزم هم زمان آشتیو بهم نگفتی

برا همین پرسیدم باز

هم قسمت دوم سوالم جدید بود

بهم بگو عزیزم

عزیزم اینجا اینجوری بهم گفتی

تو تاپیک خودم گفتی آشتی نمیکنی

کدوم درسته؟

سلاااااام سلاااااااااممممممممم عزیزم چه طوری؟؟؟

میخوام ببینم این ماه باردارم؟؟؟من ماه پیش۲۸ پریود شدم میخوام ببینم اگه تو ماه مهر آزمایش بدم مثبته

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
2790
2823
2791
2779
2792