2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
سلام‌مجدد‌.اقایی‌‌درطالع‌‌شما‌هست‌که‌ ۵‌سال‌ازشما‌ بزرگتره‌.درواقع‌ این‌ اقا‌ عاشق‌ شما‌میشه‌ وپاپیش ...

میشه حست درباره ازدواج بگی مشخصاتش چطوریه؟

درباره کار؟ 

ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر شبیه همیم... منم همش میپرسم محمد برمیگرده یا نه...

سلام‌.حس‌ میکنم‌ محمد‌ به‌ میل‌ خودش‌ رفته‌.واحتمال‌ برگشتش‌ به‌ شما‌ بسیار‌ ضعیفه‌.حس‌میکنم‌ عاشقشی‌ وزیاد‌ بفکرشی‌.اما‌ خودتو‌ با‌این‌ کارها‌‌نابود‌ نکن‌.موفق‌ باشی‌.

سلام عزیزم  میشه بگی حس احمد بهم چیه الان ؟فعلن ک باهم حرف نمی‌زنیم  و اینکه دانشگاه دول ...

احمد‌ اقا‌ به‌ شما‌ حس‌ داره‌.ولی‌ یه‌ کم‌ ترس‌ داره‌ پاپیش‌بزاره‌.بله‌ دانشگاه‌ دولتی‌ قبول‌ میشی‌.موفق‌ باشی‌.

عزیزم من حالم خیلی بده میترسم شوهرم دیگه آشتی نکنه چیکار کنم گاهی میاد بدو بیراهم میگه التماسش م ...

کاربر‌محترم‌ خیلی‌ به‌ سوالهای‌ شما‌ پاسخ‌ دادم‌ وحتی‌ به‌ شما‌ راهکار‌ ارائه‌ نمودم‌.اما‌ متاسفانه‌ به‌ سوالات‌ تکراری‌ خود‌ ادامه‌ میدی‌.

کاربر‌محترم‌ خیلی‌ به‌ سوالهای‌ شما‌ پاسخ‌ دادم‌ وحتی‌ به‌ شما‌ راهکار‌ ارائه‌ نمودم‌.اما‌ متاسفانه‌ ...

بخدا چون حالم بده

میون همه حسا حس شما درست تر بود

برا همین 

الان که من دعا گرفتم شوهرم هنوز تصمیمش جداییه؟

عزیزم میشه جواب منم بدین 🙏🏻خواهرم بچه دوم میاره؟ خودم کی مادر میشم؟ 

سلام‌.وعرض‌ادب‌.بله‌‌خواهرت‌‌ صاحب‌بچه‌دوم‌میشه‌.خودت‌۱۸‌ماه‌بعداز‌ عروسی‌ مادرمیشی‌.موفق‌باشی

من همه زندگیم پر از غم بوده و اشک،،،، حتی الان ک توو عقدمم گاهی غمگینم،، ایا خوشبخت و شاد میشم؟؟&nbs ...

سلام‌مجدد‌.اگربخواهی‌‌به‌زندگیت‌ سخت‌بگیری‌ همیشه‌ غمگینی‌وراه‌ سختی‌ خواهی‌داشت‌.پس‌ زندگی‌ را‌ اسان‌ بگیر‌ تاهمیشه‌شاد‌وپرانرژی‌ باشی‌.بله‌ اگر‌بخواهی‌ میتونی‌درزندگی‌ مشترک‌‌ خوشبخت‌وشاد‌ باشی‌.زندگی‌ با‌ نسیم‌ مژه‌ برهم‌ زدنی‌ خاموش‌است‌.پس‌ قدر‌ خودتو‌ همسرتو‌ بدون‌ .قطعا‌ بهترینها‌ نصیبت‌ میشه‌.موفق‌باشی‌.

2790
2823
2791
2779
2792