2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نامزدم پاکه؟ یا بهم خیانت میکنه 

سلام‌.نامزدت‌ پاکه‌اخه‌ تازه‌ رفته‌حموم‌.  البته‌شوخی‌کردم‌.بله‌نامزدت‌ به‌ شما‌وفاداره‌ دوستت‌ داره‌.بهت‌ خیانت‌ نمیکنه‌.چون‌قراره‌ براش‌دراینده‌ یه‌ پسر‌ کاکل‌ زری‌ بیاری‌.موفق‌باشی‌.

سلام‌.نامزدت‌ پاکه‌اخه‌ تازه‌ رفته‌حموم‌.    البته‌شوخی‌کردم‌.بله‌نامزدت‌ به‌ شما‌وفاداره‌ ...

تازه رفته بود حموم بخدا

عزیزم باورم شد ک راس میگی

چ آرزوهایی ک آرزو شد...! 
خودمم نمیدونم برا چی جدا شدیم. ولی خب فکر کنم دوسم نداشت...

آخ چقدر این فکر دردناکه 

تو به جای من بودی با یه اکانت دیگه بهش میگفتی دلم واست تنگ شده؟

ولی میفهمه منم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
سلام‌.نامزدت‌ پاکه‌اخه‌ تازه‌ رفته‌حموم‌.    البته‌شوخی‌کردم‌.بله‌نامزدت‌ به‌ شما‌وفاداره‌ ...

توروخدا اینم بگو عزیزم یعنی شک من بیخوده ؟ کسی زندگیمون رو خراب نمیکنه؟

چ آرزوهایی ک آرزو شد...! 
عزیزم به من گفتین ۳ سال دیگه ولی نگفتین عاشقانه ازدواج میکنم یا سنتی؟  شغلش هم میشه بگین؟

سلام‌مجدد‌.اقایی‌‌درطالع‌‌شما‌هست‌که‌ ۵‌سال‌ازشما‌ بزرگتره‌.درواقع‌ این‌ اقا‌ عاشق‌ شما‌میشه‌ وپاپیش‌میزاره‌.و‌ اول‌ به‌ خودت‌ پیشنهاد‌ میده‌.حس‌ میکنم‌ شغلش‌ کارمند‌شهرداری‌‌ باشه‌.موفق‌باشی‌.

عزیزم سلام ببخشید من مزاحمتون میشم بهتون درخواست دوستی دادم اما قبول نکردید..من دچار وسواس فکری شدم حالم خیلی بده باردارم هستم این استرسا واسه بچمم خوب نیست...اونروز که پیام گذاشتم گفتم جنسیت بچم چیه گفتی پسر اسمشم علی بذار همش باخودم میگم نکنه با توجه به اسمم این حسو کردی اخه اسم خودم این نیست😭

توروخدا اینم بگو عزیزم یعنی شک من بیخوده ؟ کسی زندگیمون رو خراب نمیکنه؟

البته‌‌ممکنه‌ کسانی‌ دخالت‌ کنن‌.ولی‌ با‌ باهوشی‌ وزیرکی‌ دوتاتون‌ رفع‌ میشه‌.

عزیزم سلام ببخشید من مزاحمتون میشم بهتون درخواست دوستی دادم اما قبول نکردید..من دچار وسواس فکری شدم ...

خیر‌.قران‌ را‌برای‌ شما‌ باز‌ کردم‌ نام‌ علی‌ اومد‌.

2790
2823
2791
2779
2792