mahhsoon مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عنوان حسششمی | مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست هستم.لطفاسوالاتخودتونوهرچند تا هست در یک کامنت بپرسید.چون دوباره سوال کنید جواب نمیدم فقط یکبار جواب میدم.دیر جواب دادم لطفا صبر کنید اگرحسی داشته باشم جواب میدم.چندبارسوالتونو تکرارنکنید.کسانی که درتاپیک قبلیم شرکت کردن وجوابشونو دادم دوباره نیان سوال کنن چون پاسخنمیدم.کسی اعتقادنداره نیاد.امروز فقطبه ده نفر جواب میدم.اگر جوابکسی رو اصلا ندادم بدونه که بهش حسی نداشتمکه جواب ندادم.لطفاشرایطو بادقت بخونید وسوال کنید.باسپاس. 1403/02/11 | 13:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها۱۱۱۱ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 3137 سلاممجدد.اقاییدرطالعشماهستکه ۵سالازشما بزرگتره.درواقع این اقا عاشق شمامیشه وپاپیش ... میشه حست درباره ازدواج بگی مشخصاتش چطوریه؟درباره کار؟ ممنون
_حمیراهسدم_ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 1344 خیر.قران رابرای شما باز کردم نام علی اومد. ممنون عزیزم
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 سلاممجدد.اقاییدرطالعشماهستکه ۵سالازشما بزرگتره.درواقع این اقا عاشق شمامیشه وپاپیش ... عزیزم حس محسن چی بود و چی هست و هدفش
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 چقدر شبیه همیم... منم همش میپرسم محمد برمیگرده یا نه... سلام.حس میکنم محمد به میل خودش رفته.واحتمال برگشتش به شما بسیار ضعیفه.حسمیکنم عاشقشی وزیاد بفکرشی.اما خودتو بااین کارهانابود نکن.موفق باشی.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عزیزم حس محسن چی بود و چی هست و هدفش حسیندارم
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 حسیندارم عزیزم من حالم خیلی بدهمیترسم شوهرم دیگه آشتی نکنهچیکار کنمگاهی میاد بدو بیراهم میگهالتماسش میکنم گوش نمیده
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 سلام عزیزم میشه بگی حس احمد بهم چیه الان ؟فعلن ک باهم حرف نمیزنیم و اینکه دانشگاه دول ... احمد اقا به شما حس داره.ولی یه کم ترس داره پاپیشبزاره.بله دانشگاه دولتی قبول میشی.موفق باشی.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عزیزم من حالم خیلی بده میترسم شوهرم دیگه آشتی نکنه چیکار کنم گاهی میاد بدو بیراهم میگه التماسش م ... کاربرمحترم خیلی به سوالهای شما پاسخ دادم وحتی به شما راهکار ارائه نمودم.اما متاسفانه به سوالات تکراری خود ادامه میدی.
h__iva___ عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 2896 سلاممجدد.اقاییدرطالعشماهستکه ۵سالازشما بزرگتره.درواقع این اقا عاشق شمامیشه وپاپیش ... مرسی عزیزم
حصارسکوت عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2668 سلامممنونازشما عزیزم میشه جواب منم بدین 🙏🏻خواهرم بچه دوم میاره؟ خودم کی مادر میشم؟ 💔
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 کاربرمحترم خیلی به سوالهای شما پاسخ دادم وحتی به شما راهکار ارائه نمودم.اما متاسفانه ... بخدا چون حالم بدهمیون همه حسا حس شما درست تر بودبرا همین الان که من دعا گرفتم شوهرم هنوز تصمیمش جداییه؟
_its_sara عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 سلام عزیزم آیا پسرخاله م به من علاقه ای داره؟قدمی به سمتم برمیداره؟ به هم دیگه می رسیم؟ ارتباطی بین مون شکل می گیره؟کامیار حسی به من داره؟ قصدش چیه؟
حصارسکوت عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2668 من همه زندگیم پر از غم بوده و اشک،،،، حتی الان ک توو عقدمم گاهی غمگینم،، ایا خوشبخت و شاد میشم؟؟ 💔
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عزیزم میشه جواب منم بدین 🙏🏻خواهرم بچه دوم میاره؟ خودم کی مادر میشم؟ سلام.وعرضادب.بلهخواهرت صاحببچهدوممیشه.خودت۱۸ماهبعداز عروسی مادرمیشی.موفقباشی
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 من همه زندگیم پر از غم بوده و اشک،،،، حتی الان ک توو عقدمم گاهی غمگینم،، ایا خوشبخت و شاد میشم؟؟&nbs ... سلاممجدد.اگربخواهیبهزندگیت سختبگیری همیشه غمگینیوراه سختی خواهیداشت.پس زندگی را اسان بگیر تاهمیشهشادوپرانرژی باشی.بله اگربخواهی میتونیدرزندگی مشترک خوشبختوشاد باشی.زندگی با نسیم مژه برهم زدنی خاموشاست.پس قدر خودتو همسرتو بدون .قطعا بهترینها نصیبت میشه.موفقباشی.