2777
2789
عنوان

شما جلوی مهمون ظرف میشورین؟!

445 بازدید | 43 پست

من خیلی بدم میاد واقعا ظرفارو اجاره نکردیم ک سریع بشوریم خشک کنیم بچینیم تو کابینت مهمونم تو حال تنها زل بزنه ب tv🥱

ولی هرجا رفتم اکثرا این کارو میکنن خودمم ک نمیشورم ی طوری رفتار میکنن مثلا تو شلخته ای انگار😐

عجب جایی به داد من رسیدی...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مهمون تنها بمونه و میزبان واسته ب ظرف شستن کار قشنگی نیس

ولی همه مشغول باشن ب حرف و.... چ اشکالی داره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بله من میشورم. ولی مهمونام اکثرا خودشون میان کمک و بیکار نمیشینن زل بزنن به تلوزیون.

نشوری و جمع نکنی اشپزخونه میشه جهنم .وجه خوبیم نداره پیش مهمون شلوغ پلوغ و کثیف.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

باید یه ظرفشویی بگیریم. منم ندارم متاسفانه. ولی اینبار یه پولی دستم اومد حتما میخرم.

منم ماشین ندارم تو این خونه جاشو ندارم اگ رفتم جای دیگ حتما میخرم

عجب جایی به داد من رسیدی...

خب آخه نشوری هم مهمون میخاد آویزون ظرفشویی شه ک بزار من بشورم فک میکنه عمدا نمیشوری😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اگه مهمونی خانوادگی باشه و صمیمی باهم میشوریم اگه نه تاوقتی ک مهمونا برن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤