2777
2789
عنوان

شما جلوی مهمون ظرف میشورین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 43 پست
اه دقیقا خیلی وضع مضخرفیه

من خودم هرجا میرم با ینفر دیگ ظرفارو میشورم هرکی ام میاد خونه ام یا با خودم یا یکی دیگ میشورن ظرفارو. البت مهمون رودربایستی دار نداشتم تا حالاها همشون خواهر برادرا بودن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

تو مهمونی خانمها هم خودشون اذیت میشن هم خانمهایی که اومدن مهمونی میزبان اگر شاغل نباشه میتونه فردا ...

آخ گفتی فقط مردا کیف میکننن ما زنا تو مهمونی هم باید کار کنیم ،ایشششش

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوس دارم اینجوری ولی مادر شوهرم و خواهر شوهرام مسخره میکنن میگن باید همین حالا شسته بشه ، ...

آفین دقیقا نظر منم همینه وقتی سریع بعد غذا ظرف بشوری انگار از دماغت میاد بیرون 😅

منم باید سریع بشورم ظرفارو 

اصلا یه حس بدی دارم تا وقتی ظرفا نشسته است مهمون هم که نداشته باشم بازم همین جورم تاظرفارو نشورم نمیخوابم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
تو مهمونی خانمها هم خودشون اذیت میشن هم خانمهایی که اومدن مهمونی میزبان اگر شاغل نباشه میتونه فردا ...

من خودم شاغلم واقعا سخته ولی ایراد نداره فرداش از سرکار اومدم میشورم مهم نیست ک

اومدیم خوش باشیم دور هم 

عجب جایی به داد من رسیدی...

من خودم هرجا میرم با ینفر دیگ ظرفارو میشورم هرکی ام میاد خونه ام یا با خودم یا یکی دیگ میشورن ظرفارو ...

سخته آخه با لباس پلو خوری وایسی ظرف بشوری 

فامیل خودم میشه نشوریم بشینیم خانوادگی صحبت کنین.

اما جاری هام خیلی بی فرهنگ هستن تند تند غذای خودشون رو میخورن میرن پای ظرف ها. فکرنمیکنن مهمان داره غذا میخوره

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
من خودم شاغلم واقعا سخته ولی ایراد نداره فرداش از سرکار اومدم میشورم مهم نیست ک اومدیم خوش باشیم دو ...

من خواستم این روش رو پیاده کنم

حالا شاغلم بودم

شنیدم بعدش گفتن شلخته است به خونه زندگی اهمیت نمیده 

من خواستم این روش رو پیاده کنم حالا شاغلم بودم  شنیدم بعدش گفتن شلخته است به خونه زندگی اهمیت ...

دقیقا دقیقا همینو میگن فک کن من از صبح سرکار بودم اومدم غذا پختم خوردیم بعدم باید وایسم ظرف بشورم دستمال بکشم جنازه میشم قشنگ🤐

2790
2778
2791
2779
2792