2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 177 پست
ایشالا بخت خوب نصیبت بشه ✨

تو هم کنکوریی ؟میگم من امیدم دانشگاس 😂شاید اونجا یه قدبلند خوش قلب گیر آوردیم 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بابا چی دیگه مهمتر از قد 😁

اخلااق 😁

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این دیگه اصلااااااا شانس نداشته😂😂😂 امیدوارم شانس ما مث دوستت نباشه 

وای اره چقد میترسم مثل اون بهم بشه 😑

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

جدیدا چه چیزایی مهم شده 😅 حالا باز قد خوبشه 

پول هم خیلیییی مهم شده

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

باور کنین همین مردای قد کوتاه بداخلاق ترن 😂

خدای اعتماد به نفسن

پول هم خیلیییی مهم شده

دیگه معیارامون داره زیاد میشه 😂بیا رو همون قد و اخلاق بمونیم 😂

خیلی رو مخه مرد قدکوتاه اعتماد به نفس دار😂

وااااااای یعنی خیلیییی رو مخم بودااااااا

میگفت خیلییی جاها خواستگاری رفته بود 

با اون قد و هیکلش رو دخترهایی که رفته بود خواستگاریشون صدتا عیب میگذاشت که نمیدونم خپل بودن و مثل مادربزرگها بودن و.... میخواست بگه یعنی من نپسندیدم خخخخخ

کلللی ازم تعریف و تمجید کرد که تو با همه شون فرق داری و.... که اخرش ازم جواب خواست منم ردش کردم لجش گرفته بود و بماند که کلی داستان سرهم کرد که یعنی منم موافق نبودم و....  

تو هم کنکوریی ؟میگم من امیدم دانشگاس 😂شاید اونجا یه قدبلند خوش قلب گیر آوردیم 😁

آره عزیزم

والا ماهم آخرین امید مون دانشگاس ولی دوستم که دانشجو هست میگه قیافه پسرا شبیه کتابه از بس درس خوندن😂😂🤦🏻‍♀️

وااااااای یعنی خیلیییی رو مخم بودااااااا میگفت خیلییی جاها خواستگاری رفته بود  با اون قد و هی ...

وای دلم خنک شد دمت گرم 😂😂😂

وای اره چقد میترسم مثل اون بهم بشه 😑

اصلاا نترس که سرت میاد 😂🤦🏻‍♀️

آره عزیزم والا ماهم آخرین امید مون دانشگاس ولی دوستم که دانشجو هست میگه قیافه پسرا شبیه کتابه از بس ...

😂😂😂😂😂

همون بهتر که رد کردی اول کار دروغ گفته که چی  ایشالا یه خوبش نصیبت بشه ❤️

ممنونم عزیزم ب همچنین گلم

اره وقعا...کلا ادم دروغگویی بود اخرش فهمیدم اینو

خداروشکر گول موقعیت شو نخوردم و ردش کردم 

دیگه معیارامون داره زیاد میشه 😂بیا رو همون قد و اخلاق بمونیم 😂

آره میترسن میپرن😂

اولویت ما قد و اخلاق