2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 177 پست
ایشالا بخت خوب نصیبت بشه ✨

تو هم کنکوریی ؟میگم من امیدم دانشگاس 😂شاید اونجا یه قدبلند خوش قلب گیر آوردیم 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بابا چی دیگه مهمتر از قد 😁

اخلااق 😁

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگه اصلااااااا شانس نداشته😂😂😂 امیدوارم شانس ما مث دوستت نباشه 

وای اره چقد میترسم مثل اون بهم بشه 😑

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

جدیدا چه چیزایی مهم شده 😅 حالا باز قد خوبشه 

پول هم خیلیییی مهم شده

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
باور کنین همین مردای قد کوتاه بداخلاق ترن 😂

خدای اعتماد به نفسن

پول هم خیلیییی مهم شده

دیگه معیارامون داره زیاد میشه 😂بیا رو همون قد و اخلاق بمونیم 😂

خیلی رو مخه مرد قدکوتاه اعتماد به نفس دار😂

وااااااای یعنی خیلیییی رو مخم بودااااااا

میگفت خیلییی جاها خواستگاری رفته بود 

با اون قد و هیکلش رو دخترهایی که رفته بود خواستگاریشون صدتا عیب میگذاشت که نمیدونم خپل بودن و مثل مادربزرگها بودن و.... میخواست بگه یعنی من نپسندیدم خخخخخ

کلللی ازم تعریف و تمجید کرد که تو با همه شون فرق داری و.... که اخرش ازم جواب خواست منم ردش کردم لجش گرفته بود و بماند که کلی داستان سرهم کرد که یعنی منم موافق نبودم و....  

تو هم کنکوریی ؟میگم من امیدم دانشگاس 😂شاید اونجا یه قدبلند خوش قلب گیر آوردیم 😁

آره عزیزم

والا ماهم آخرین امید مون دانشگاس ولی دوستم که دانشجو هست میگه قیافه پسرا شبیه کتابه از بس درس خوندن😂😂🤦🏻‍♀️

وااااااای یعنی خیلیییی رو مخم بودااااااا میگفت خیلییی جاها خواستگاری رفته بود  با اون قد و هی ...

وای دلم خنک شد دمت گرم 😂😂😂

وای اره چقد میترسم مثل اون بهم بشه 😑

اصلاا نترس که سرت میاد 😂🤦🏻‍♀️

آره عزیزم والا ماهم آخرین امید مون دانشگاس ولی دوستم که دانشجو هست میگه قیافه پسرا شبیه کتابه از بس ...

😂😂😂😂😂

همون بهتر که رد کردی اول کار دروغ گفته که چی  ایشالا یه خوبش نصیبت بشه ❤️

ممنونم عزیزم ب همچنین گلم

اره وقعا...کلا ادم دروغگویی بود اخرش فهمیدم اینو

خداروشکر گول موقعیت شو نخوردم و ردش کردم 

دیگه معیارامون داره زیاد میشه 😂بیا رو همون قد و اخلاق بمونیم 😂

آره میترسن میپرن😂

اولویت ما قد و اخلاق