doroodbarto مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 عنوان قد مهمه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 177 پست برای ازدواج واسه شما قد طرف مهمه؟ کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕 1403/02/10 | 23:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 دقیقا 🤣🤣 از همه چی سبقت گرفته 😕 متاسفانه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 🙁🍀 چند سالتونه؟ کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 22🙁 عاا به سلامتی موفق باشی 🌸 کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
آنشرلی_از_گرین_گیبلز عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1361 بله درسته 🤍 نظرات اطرافیان مهم نیست ؟بگن فلانی شوهرش قدش بلند نیست نه مهم اینه دو نفر باهم تناسب دارن مردم همیشه حرف دارن برای گفتن ببین دل خودت چی میگه
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5969 وای چرا اخه 😭 منم سرما خوردم بدجور تو برف و بارون زمستون مریض نشدم اونوقت تو بهار سرما خوردم آره بخدا شب انقد سرفه کرد نتونس بخوابه بالام آورد ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آیلار_هستم عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 15940 آره بخدا شب انقد سرفه کرد نتونس بخوابه بالام آورد یه شربت گیاهی سرفه بخر براش اگه از گذشتهت زخم خوردی، نزار همون زخم آیندهتو هم زخمی کنه❤️🩹متاهل و متعهد به همسرم💓
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5969 یه شربت گیاهی سرفه بخر براش صدتا شربت دادم اثر نداره الانم تب داره ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
آیلار_هستم عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 15940 صدتا شربت دادم اثر نداره الانم تب داره الهی بمیرم اگه از گذشتهت زخم خوردی، نزار همون زخم آیندهتو هم زخمی کنه❤️🩹متاهل و متعهد به همسرم💓
دمپاییصورتی عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 5969 الهی بمیرم خدانکنه ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
doroodbarto مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1284 نه مهم اینه دو نفر باهم تناسب دارن مردم همیشه حرف دارن برای گفتن ببین دل خودت چی میگه درسته ممنونم از اینکه نظر دادی💖 کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕