2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوستی داشتم قدش ۱۵۰بود میگفت خداروشکر مرد کوتاهتر از من پیدا نمیشه با یه بلند تر ازدواج میکنم اخر ...

من نباید به این می‌خندیدم 😂😂🤦🏻‍♀️

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

نه بخدا 😂😂😂 فقط نمی دونستم اینهمه برا خانما مهمه  من اتفاقا زیادی بلندم 🤦😂 190

جدیدن خیلیییی مهم شده

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

من ١٥٧ و بیبی فیسم خیلییی... ولی مرد قد کوتاه اصلا خوشم نمیاد و نمیتونم قبولش کنم حقیقتا ب نظرم حد ...

همون بهتر که رد کردی اول کار دروغ گفته که چی 

ایشالا یه خوبش نصیبت بشه ❤️

سلام دخمل خوبی دخترت چطوره؟؟؟

سلام مرسی تو چطوری

دخترم سرما خورده همش سرفه میکنه

نوزدهمم میخوام ببرمش بیمارسان

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
شانس نداریم 

بعله متاسفانه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

قبول دارم  برای من از همه چی مهم تره اخلاقه

ایشالا بخت خوب نصیبت بشه ✨

شانس نداشت 😂😂

این دیگه اصلااااااا شانس نداشته😂😂😂

امیدوارم شانس ما مث دوستت نباشه