2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 177 پست
خب اینکه دست آدما نیست  شما خودت بین یکی که اخلاقی خیلی خوبه اما قد متوسطی داره و کسی که اخلاق ...

قد بلندا همه خوشگل نیستنا 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

من کوتاهم فک نکنم پسری ازم کوتاه تر باشه  ولی دوس دارم خیلیییی بلند تر باشه 😂😂

ایشالا بهترینا نصیبت بشه 🥰❤️

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینکه دست آدما نیست  شما خودت بین یکی که اخلاقی خیلی خوبه اما قد متوسطی داره و کسی که اخلاق ...

ایران89میلیون جمعیت داره بگرد باب میلتوپیداکن😅

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
به مرور عادی میشه؟

شوهرم قدش بلنده ولی یه کارا و رفتارایی کرده که میگم کاش مثل سمندون بود ولی اخلاقش خوب بود

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤

ایشالا بهترینا نصیبت بشه 🥰❤️

همچنین عزیزم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
برای کسی که خودش کوتاهه به نظرم همینکه ازش بلندتر باشه کافیه حتما نباید ۱۹۰ باشه ولی کسی که خودش ۱۷۰ ...

بله درسته 🤍

نظرات اطرافیان مهم نیست ؟بگن فلانی شوهرش قدش بلند نیست 

از تاریخ 1404/7/13 کاربری دست من هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

جدی  نمی دونستم  بلع درسته هیچکس کامل نیست

بله الان اکثرا طرف عالی باشه قدش متوسط ردش میکنن

اختلاف قدیتون چقده؟قد هردوتاون چقده ؟من ۱۶۳ ام همینکه ازم کوتاه تر نباشه کافیه 

من خودمم ۱۵۸ بلند نیستم 

همینجور پرسیدم 

بخت خوب نصیبت بشه❤️🥰