2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 177 پست
خب اینکه دست آدما نیست  شما خودت بین یکی که اخلاقی خیلی خوبه اما قد متوسطی داره و کسی که اخلاق ...

قد بلندا همه خوشگل نیستنا 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

من کوتاهم فک نکنم پسری ازم کوتاه تر باشه  ولی دوس دارم خیلیییی بلند تر باشه 😂😂

ایشالا بهترینا نصیبت بشه 🥰❤️

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه دست آدما نیست  شما خودت بین یکی که اخلاقی خیلی خوبه اما قد متوسطی داره و کسی که اخلاق ...

ایران89میلیون جمعیت داره بگرد باب میلتوپیداکن😅

☘️برای همه خوب باش،آنکه فهمید کنارت میماند،آنکه نفهمید،دیگربرای نفهمیدن دیراست🌹🎋
ایشالا بهترینا نصیبت بشه 🥰❤️

همچنین عزیزم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   
برای کسی که خودش کوتاهه به نظرم همینکه ازش بلندتر باشه کافیه حتما نباید ۱۹۰ باشه ولی کسی که خودش ۱۷۰ ...

بله درسته 🤍

نظرات اطرافیان مهم نیست ؟بگن فلانی شوهرش قدش بلند نیست 

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
جدی  نمی دونستم  بلع درسته هیچکس کامل نیست

بله الان اکثرا طرف عالی باشه قدش متوسط ردش میکنن

اختلاف قدیتون چقده؟قد هردوتاون چقده ؟من ۱۶۳ ام همینکه ازم کوتاه تر نباشه کافیه 

من خودمم ۱۵۸ بلند نیستم 

همینجور پرسیدم 

بخت خوب نصیبت بشه❤️🥰