2777
2789
عنوان

قد مهمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 177 پست
حست درست میگ😁 درضمن تو عکسمو عمین عصری دیدیییی😂

وای اره دیدم یادم اومد 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چرا نمیشناسم شمارو؟ 🤔

منم زیاد نمیشناسموتون فقط توی ده بیست تا تاپیک دیدموتون و چند کلمه ای حرف زدیم 😅

البته با کاربری قبلیم که ناعادلانه تعلیق شده 😕

کاربر آقا 🙋             هیچ....                                                            

بزررررگ    

۳سانت که این حرفا رو ندارم😂😂😂🤦🏻‍♀️

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
بله الان اکثرا طرف عالی باشه قدش متوسط ردش میکنن

خدا وکیلی در این حد 😳😂🤦

خب خدا رو شکر 

کاربر آقا 🙋             هیچ....                                                            

قد بلندا همه خوشگل نیستنا 

بعضیا شون خوب چیزی هستن😂🤦🏻‍♀️

کاربری دست چندتا دوست هست🥰چندتا از تاپیک ها برای من نیست واسه دوستمه✨همت اگر سلسله جنبان شود،مور تواند که سلیمان شود.💕
خدا وکیلی در این حد 😳😂🤦 خب خدا رو شکر 

شما قدتون کوتاهه ؟حس میکنم ۱۵۰اید 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بعضیا شون خوب چیزی هستن😂🤦🏻‍♀️

اره 😁پسراشون ۹۰درصد خوب چیزین 😂

ایران89میلیون جمعیت داره بگرد باب میلتوپیداکن😅

باب میل نیست آب شده رفته تو زمین 😂🤦🏻‍♀️