اگر با آقای داماد در ارتباط هستین بهشون بگین با خانوادشون در میان بگذارن و نظرشونو به شما بگن بعد خودتون دونفری یه تصمیم بگیرید و به هر دو خانواده اعلام کنید من زمان خودم همین کارو کردم و گفتیم صحبت کردیم و به این تفاهم دونفری رسیدیم خانواده ها هم گفتن اوکی و بحثی پیش نیمد
اگر با آقای داماد در ارتباط هستین بهشون بگین با خانوادشون در میان بگذارن و نظرشونو به شما بگن بعد خو ...
خوشبحالت خب خانواده داماد خیلی آدم های فهمیده ای هسن متاسفانه خانواده ی من نمیشه باهاشون صحبت کرد اصلا خیلی گند اخلاقن و هنوز مثل آدم های دوره قدیم هس رفتارشون گیر افتادیم هنوز نیومدن برا مهریه اما من میدونم آخر یه مشکل درس میکنن خانواده ی بد دهنو بد اخلاق من اوف 🥺❤️دعا کنین برام مشکلی پیش نیاد خیلی همو دوس داریم 🥺
انشالا که حل بشه و بهم برسید مگه خانوادت چی میگن؛ چیز خاصی واسه مهریه میخوان
همش اینگار آدمایی ک با یه نفر لجن بیچاره نامزدم 🥺از اخلاقشون دارم میفهمم ک یه مشکلی درس میکنن بیچاره نامزدم هیچ بدی به کسی نکرده خیلی خستم دس خونوادم خیلیییی بد دهنو بی ادبن واقعا انشالله ازدواجم ک کردم طرفشون نمیام چون خیلی زجرم دادم واقعا منو کشتن شدم مرده متحرک لاغر لاغر شدم یه اسخون از دس کارا و رفتارشون 🥺🥺