2777
2789
عنوان

مهریه..!

105 بازدید | 8 پست

کسی بوده روزی ک میان برا مهریه خانوادها مخالفت کرده باشن سر مهریه ولی کارشون درس شده باشه خودتون حرفی زدین؟ چجوری درست شد کارتون لطفا کمکم کنین 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر با آقای داماد در ارتباط هستین بهشون بگین با خانوادشون در میان بگذارن و نظرشونو به شما بگن بعد خودتون دونفری یه تصمیم بگیرید و به هر دو خانواده اعلام کنید من زمان خودم همین کارو کردم و گفتیم صحبت کردیم و به این تفاهم دونفری رسیدیم خانواده ها هم گفتن اوکی و بحثی پیش نیمد

اگر با آقای داماد در ارتباط هستین بهشون بگین با خانوادشون در میان بگذارن و نظرشونو به شما بگن بعد خو ...

خوشبحالت خب خانواده داماد خیلی آدم های فهمیده ای هسن متاسفانه خانواده ی من نمیشه باهاشون صحبت کرد اصلا خیلی گند اخلاقن و هنوز مثل آدم های دوره قدیم هس رفتارشون گیر افتادیم هنوز نیومدن برا مهریه اما من میدونم آخر یه مشکل درس میکنن خانواده ی بد دهنو بد اخلاق من اوف 🥺❤️دعا کنین برام مشکلی پیش نیاد خیلی همو دوس داریم 🥺

خوشبحالت خب خانواده داماد خیلی آدم های فهمیده ای هسن متاسفانه خانواده ی من نمیشه باهاشون صحبت کرد اص ...

انشالا که حل بشه و بهم برسید

مگه خانوادت چی میگن؛ چیز خاصی واسه مهریه میخوان

انشالا که حل بشه و بهم برسید مگه خانوادت چی میگن؛ چیز خاصی واسه مهریه میخوان

همش اینگار آدمایی ک با یه نفر لجن بیچاره نامزدم 🥺از اخلاقشون دارم میفهمم ک یه مشکلی درس میکنن بیچاره نامزدم هیچ بدی به کسی نکرده خیلی خستم دس خونوادم خیلیییی بد دهنو بی ادبن واقعا انشالله ازدواجم ک کردم طرفشون نمیام چون خیلی زجرم دادم واقعا منو کشتن شدم مرده متحرک لاغر لاغر شدم یه اسخون از دس کارا و رفتارشون 🥺🥺 

همش اینگار آدمایی ک با یه نفر لجن بیچاره نامزدم 🥺از اخلاقشون دارم میفهمم ک یه مشکلی درس میکنن بیچار ...

انشالا مشکلت حل بشه ولی بدون اون دری که ساعت۴ صبح روت همیشه باز هست بی منت در خونه پدرت هست هیچ وقت این رو نگو یه روز میفهمی که خیلی دیر شده