2777
2789
عنوان

طبقه دوم مادر شوهر کسی هست

1143 بازدید | 58 پست

سلام دوستان گلم میشه لطفاً نظراتون بفرمایید 

بدی هایی که طبقه دوم مادر شوهر داره چیه و چه خوبی داره

قرار برم اونجا زندگی کنم ولی اگه برم باید تا آخر عمرم طبقه دوم مادر شوهرم باشم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدیش این همش زیر ذره بینی حتی اگه بهترین خانواده هم باشند 

خوبی این مستاجر نیستی سر ماه کاسه چه کنم جه کنم دستت نمیگیری 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به نظرم نرو والا من خودم خونه دارم مادرشوهرمم خیلیییی خوبه ولی چون هم خودم هم شوهرم هم دانشجوییم هم شاغل معمولا به کارای خونم نمیرسم اکثرا خونه مادر شوهرمیم با اینکه خانم خیلیییی خوبیه ولی یه سری حرفا حتی از سر مهربونی زیاد و اینا ادمو اذیت میکنه

منم قرارع برم تو ی ساختمون باهاشون زندگی کنم اما همه حتی اینجا گفتن نرو به دلایل بسیار زیاد 🫠

باهم خوبید شما اگه برین هم مثل ما تا همیشه اونجایید یا نه

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
بدیش این همش زیر ذره بینی حتی اگه بهترین خانواده هم باشند  خوبی این مستاجر نیستی سر ماه کاسه چ ...

اگه من خونش نرم اصلا درحد ماهی یکبار بازم زیر نظرم 

بستگی به مادرشوهرت داره ولی به نظرم یه سری حرمتا با جدا زندگی کردن حفظ می شه،،یکی از نزدیکان من طبقه ی بالای مادرشوهرشه خیلی ساله وای از دیوونه بازیاش میگه کپ می کنم فقط خیلی صبوره خودش وگرنه من یکی روانی میشم با رفتارای زشت و زننده ی مادرشوهرش.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بدیش این همش زیر ذره بینی حتی اگه بهترین خانواده هم باشند  خوبی این مستاجر نیستی سر ماه کاسه چ ...

اره واقعا مستاجری سخته😔یه وقتایی باید بین بد و بدتر انتخاب کنی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ماهم قراره یکز دوسال بریم طبقه پایین تا خدا بخواد خونه بخریم.از بس قسط دادیم خسته شدیم

باز خوبه مال شما یکی دو سال ما باید تا آخر عمرم 

باهم خوبید شما اگه برین هم مثل ما تا همیشه اونجایید یا نه

باهم خوبیم تا الان مشکلی نداشتیم ولی خانواده شوهرم پر جمعیتن منم از شلوغی و رفت و آمد زیاد بیزارم

شوهرم میگه موقتی میریم فوقش ۳ سال اینا 

اما می‌دونم حس راحتیو نمیتونم داشته باشم