2777
2789
عنوان

طبقه دوم مادر شوهر کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 58 پست

رفتن ک مشکلی نداره

اما هر جور ک اول رفتار کنی تا تهش همون‌طوریه

مثلا اگ بگی پیش همیم هر روز برم یا اون اصرار کنه و بری باید تا آخر همین طوری پیش بره

اگ نه شام و ناهار خونه خودت بودی و هفته ای ۳ بار رفتی بقیش هم همینطور میگذره

فارغ ز غوغای جهان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه چند سال باشین تا خونه بخرین؟

شوهرم میگه من خونه نمیخرم الان هم طبقه دوم کامل نیست ولی ای میخاد درستش کنه

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
من فقط میترسم همین رفت آمد بچهاش وپیر بشن من باید برم مراقبت کنم 

بله خونه یکی سخته مادرشوهرت یجابره باید به پدرشوهرت برسی پدرشوهر بره به مادرشوهر برسی پیرم ک شدن میوفتن سرتو انقدرم ازت انتظار دارن ک نگو مسافرت تنهایی باشوهرت کلا باید فراموش کنی هرحابری میخوان بگن مارم ببرین

اصلا نرو  مزیت نداره کلش معایبه  ما همسایه بودیم باورت میشه صبح ساعت ۶ میومد خونمون انتظ ...

وای از همی میترسم که پیر بشه من باید کاراش کنم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
بله خونه یکی سخته مادرشوهرت یجابره باید به پدرشوهرت برسی پدرشوهر بره به مادرشوهر برسی پیرم ک شدن میو ...

وایی از این میترسم واقعا

من از مادرشوهر دورم و حاشیه ایی هم نداریم خواهرم طبقه بالای مادرشوهره و تا دلت بخواد حاشیه دارن. اگ ...

من از خدامه نرم ولی شوهرم قبول نمیکنه 

خوب بچهاش بیان یا چند سال دیگ پیر بشه من باید همش برم مراقبت کنم

تو چرا بری مگه بچه هاش غریبه ان!!

در کل زندگیای این مدلی سیاست و حد و حدود شناختن دو طرفه می خواد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

رفتن ک مشکلی نداره اما هر جور ک اول رفتار کنی تا تهش همون‌طوریه مثلا اگ بگی پیش همیم هر روز برم یا ...

من خودم نمیرم همی الان هم که یک کوچه بینمونه ماهی یکبار میرم ولی میترسم پیر بشه من باید کاراش کنم 

تو چرا بری مگه بچه هاش غریبه ان!! در کل زندگیای این مدلی سیاست و حد و حدود شناختن دو طرفه می خواد.

نمیدونم