چشمگریانم مدیر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عنوان طبقه دوم مادر شوهر کسی هست | مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 58 پست سلام دوستان گلم میشه لطفاً نظراتون بفرمایید بدی هایی که طبقه دوم مادر شوهر داره چیه و چه خوبی دارهقرار برم اونجا زندگی کنم ولی اگه برم باید تا آخر عمرم طبقه دوم مادر شوهرم باشم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 1403/02/08 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 14605 باز خوبه مال شما یکی دو سال ما باید تا آخر عمرم نمیشه چند سال باشین تا خونه بخرین؟ تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59871 اگه من خونش نرم اصلا درحد ماهی یکبار بازم زیر نظرم خب پس برو دیگه چه فرقی داره از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 بستگی به مادرشوهرت داره ولی به نظرم یه سری حرمتا با جدا زندگی کردن حفظ می شه،،یکی از نزدیکان من طبقه ... مادر شوهر من میدونم خودش زیاد نمیاد خونم فوقش هفته یکبار ولی دختراش میان به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
20pariya عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 1725 عزیزم همه چی بستگی به خودت داره من 11 سال مستأجر بودم الان هشت ماه اومدم تو یک طبقه خونه مادرشوهرم انگار غریبه هستیم نه اون میاد نه من میرم
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 خب پس برو دیگه چه فرقی داره خوب میترسم بچهاش هروز بیان من بدم ازشون میادد به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59871 خوب میترسم بچهاش هروز بیان من بدم ازشون میادد خب بیان میرن پیش مادرشون نه شما قرار نیست هی بری پایین که همش دست خودته از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 عزیزم همه چی بستگی به خودت داره من 11 سال مستأجر بودم الان هشت ماه اومدم تو یک طبقه خونه مادرشوهرم ا ... من میترسم بچه هاش بیان به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 23050 مادر شوهر من میدونم خودش زیاد نمیاد خونم فوقش هفته یکبار ولی دختراش میان خوبه پس این جور باز. مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا
اذرخش1 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 456 کسی نیست بستگی به شناخت خودتون از خانواده همسرتون داره ، خانواده ای که بد باشه اگه حتی دور هم باشید بازم میتونن تو زندگیتون تاثیر بذاره اگه خوب هم باشند که دور و نزدیک بودن بهشون فرق نداره
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 خب بیان میرن پیش مادرشون نه شما قرار نیست هی بری پایین که همش دست خودته نه سه تا بچه مجرد داره که سنشون کمه ۱۳۱۴۱۷ به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
zari937 عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2523 دخالت تو رفت امد خورد خوراک تو شخصی ترین چیزات به مهمون رفتن گیر میدن به مهمون امدنت گیر میدن بچه داربشی۲تربیته میشه دعوا میکنی میفهمن ببخشید گوزم بدی خبر دارن
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 خوبه پس این جور باز. خوب بچهاش بیان یا چند سال دیگ پیر بشه من باید همش برم مراقبت کنم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
چشمگریانم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 1594 دخالت تو رفت امد خورد خوراک تو شخصی ترین چیزات به مهمون رفتن گیر میدن به مهمون امدنت گیر میدن بچه دا ... من فقط میترسم همین رفت آمد بچهاش وپیر بشن من باید برم مراقبت کنم به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19321 من معایب مستقل نیستی دخالت زیاده انتظارا زیاده مثلا موقعذمهمون اومدن مریضی کاری درگیری انتظار دارن پیششون باشی مزایا چیزایی که تو خونه نداری میتونی قرض بگیری 😂مثل پیاز هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
zari937 عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2523 مادر شوهر من میدونم خودش زیاد نمیاد خونم فوقش هفته یکبار ولی دختراش میان اینم بگم خواهرشوهرت هرموقعه بیاد بچه هاش میندازه سرت بچه دارم ک شدی باید بچه داری اونارم بکنی چون۲۴ساعته خونه توان