2777
2789
عنوان

طبقه دوم مادر شوهر کسی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 58 پست
اگه من خونش نرم اصلا درحد ماهی یکبار بازم زیر نظرم 

خب پس برو دیگه چه فرقی داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مادرشوهرت داره ولی به نظرم یه سری حرمتا با جدا زندگی کردن حفظ می شه،،یکی از نزدیکان من طبقه ...

مادر شوهر من می‌دونم خودش زیاد نمیاد خونم فوقش هفته یکبار ولی دختراش میان

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
خب پس برو دیگه چه فرقی داره

خوب میترسم بچهاش هروز بیان من بدم ازشون میادد

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
خوب میترسم بچهاش هروز بیان من بدم ازشون میادد

خب بیان میرن پیش مادرشون نه شما 

قرار نیست هی بری پایین که 

همش دست خودته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم همه چی بستگی به خودت داره من 11 سال مستأجر بودم الان هشت ماه اومدم تو یک طبقه خونه مادرشوهرم ا ...

من میترسم بچه هاش بیان 

کسی نیست 

بستگی به شناخت خودتون از خانواده همسرتون داره ، خانواده ای که بد باشه اگه حتی دور هم باشید بازم میتونن تو زندگیتون تاثیر بذاره اگه خوب هم باشند که دور و نزدیک بودن بهشون فرق نداره

خب بیان میرن پیش مادرشون نه شما  قرار نیست هی بری پایین که  همش دست خودته

نه سه تا بچه مجرد داره که سنشون کمه ۱۳

۱۴

۱۷

دخالت تو رفت امد خورد خوراک تو شخصی ترین چیزات به مهمون رفتن گیر میدن به مهمون امدنت گیر میدن بچه داربشی۲تربیته میشه دعوا میکنی میفهمن ببخشید گوزم بدی خبر دارن

خوبه پس این جور باز.

خوب بچهاش بیان یا چند سال دیگ پیر بشه من باید همش برم مراقبت کنم

دخالت تو رفت امد خورد خوراک تو شخصی ترین چیزات به مهمون رفتن گیر میدن به مهمون امدنت گیر میدن بچه دا ...

من فقط میترسم همین رفت آمد بچهاش وپیر بشن من باید برم مراقبت کنم 

من 

معایب مستقل نیستی دخالت زیاده انتظارا زیاده 

مثلا موقعذمهمون اومدن مریضی کاری درگیری انتظار دارن پیششون باشی 

مزایا 

چیزایی که تو خونه نداری میتونی قرض بگیری 😂مثل پیاز 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مادر شوهر من می‌دونم خودش زیاد نمیاد خونم فوقش هفته یکبار ولی دختراش میان

اینم بگم خواهرشوهرت هرموقعه بیاد بچه هاش میندازه سرت بچه دارم ک شدی باید بچه داری اونارم بکنی چون۲۴ساعته خونه توان