2777
2789
عنوان

دلم گرفتت

199 بازدید | 50 پست

همه رفیقام ازدواج کردن من تو کلاس شاگرد چهارمم ولی نخبه کلاسمون شاگرد اول مون امروز عقد کرد هعی نمی‌دونم بگم خوش به حالش یا نه به مامانم میگم میگه اینا سطح فرهنگشون پایینه از حالا مگه بچه بازیه ازدواج و... میگم خوب این اگر سطح فرهنگ مامان باباش پایین بود خودش چی؟ خودش عالی بود همه چیزش بعد مامانم گفت هروقت 15سال شد سن قانونی اون وقت ازدواج درسته وگرنه هیچ منم انگار هوایی شدم استوری هاشو دیدم شانسشم یک شوهر خوبی داره پولدار..... چهره دختره هم معمولیه هوایی شدم چون شاید از 30تانفر کلاسمون 15نفر متاهلن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به وقتش یه ادم خوب میاد توی زندگیت اگه عجله کنی و با ادم نادرست وارد رابطه شی خودت صدمه میبینی بعد هم کلی ادم سینگل هستن که خوشحالن تو هم سعی کن راه خوشحال بودنو پیدا کنی

خدایاخودت طهورکن چی به سرمردم ایران اومده ،ازدواج توسن پایین مگه شاهکاره بیخودهوایی نشوبعدهاافسوس میخوری 

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

۱۴ سالته ؟ ۱۵ سالگی هم نه از ۲۰ سالگی برای کسی که ازدواج همه چیزشه خوبه .فقر فرهنگی ربطی به تحصیلات نداره . ۱۴ سالگی عقد میکنی ۱۸ سالگی با دوتا بچه برمیگردی . رو خودت کار کن پسرا حالا حالا ها جایی نمیرن

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏