2777
2789
عنوان

دلم گرفتت

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 50 پست

ازدوام توسن بلوغ  ،اصلاوابدادرست نیست سن گواهینامه گرفتن ۱۸ساله بعدشوهرکردن 😖

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

ببین عزیزم من ۴۳سالمه خودم دوتادختردارم برای همون دقیق ودرست درک میکنم ،

درسته من یه چیزی هم بخوام بگم مدام زنگ تفریح بچها از خواستگاراشون تعریف میکنن به من میرسه میگن یعنی تو نداری لیبی چنان دلم یک حالی میشه بخدا ولی من شنیدم از بین حرفهای مامانم و بابام که خواستگار دارم ولی مامانم مثل مامانای دوستام برام تعریف نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم گلم چون دختر منم همسن شماست و یجورایی هوایی شده. اتفاقا این چیز بدی نیست ازدواج تو سن پایین بشرطی که عاقلانه باشه خیلی هم خوبه، از رل زدن و دوست پسر که بهتره

امیدوارم هر وقت مصلحتت هست خوشبخت بشی

مطمعنی مهندس برقه؟ ببین یه چیزی بذار بهت بگم سرنوشتت هرچی باشه دنیا میچرخه تا همون بشه ما بازیچه ایم ...

خودش همینطور گفت دیگه بخدا راست و دوروغو‌ اطلاع ندارم 

درکت میکنم گلم چون دختر منم همسن شماست و یجورایی هوایی شده. اتفاقا این چیز بدی نیست ازدواج تو سن پای ...

من که بد نمی‌دونم ولی خانواده مون بشدت سخت میگیرن و بد می‌دونن

درسته من یه چیزی هم بخوام بگم مدام زنگ تفریح بچها از خواستگاراشون تعریف میکنن به من میرسه میگن یعنی ...

کاردرست رومامانت میگه ،درستوبخون سعی کن بری دانشگاه دستت توجیب خودت بره ،اونوقت میبینی چه موقعیت هایی برای ازدواج داری عجله نکن هیچ خبری توشوهرنیست فقط سال اول براشون تازگی داره بمحض اینکه میرن زیریک سقف مشکلات پنهانی واخلاقای عجیب وغریبشون رومبشه

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

کاردرست رومامانت میگه ،درستوبخون سعی کن بری دانشگاه دستت توجیب خودت بره ،اونوقت میبینی چه موقعیت های ...

من واقعا اگر بخوام میتونم درسو بخونم ولی الان نزدیک 2روزه بشدت ذهنم درگیره اصلا نمیتونم بخونم هیچی 

درکت میکنم گلم چون دختر منم همسن شماست و یجورایی هوایی شده. اتفاقا این چیز بدی نیست ازدواج تو سن پای ...

شماحالت خوبه؟؟؟؟رل زدن ودوست پسرداشتن شرف داره به ازدواج ازروی احساس ،که بعدچندوقت که هواش بقول شماازسرطرف افتادبفهمه چه خاکی بسرش ریخته!!!شمامادری واقعا!!!

[QUOTE=336839908]خودش همینطور گفت دیگه بخدا راست و دوروغو‌ اطلاع ندارم [TE]

خب معلومه خودش نامزدشو میبره بالا ولی تجربه بهم ثابت کرده شوهرای اینا که سن کم ازدواج میکنن شاید پولدار باشن اما تحصیلات محدودی دارن ...حالا هرچی اصلا دکتر بوده شوهرش بختش بوده دیگه ... من از ۱۷سالگی قصد ازدواج داشتم آخر ۲۵ازدواج کردم بیخیال باش بنظرم وقتش برسه میاد

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

غیرمستقیم تشویق به کودک همسری میکنی ؟؟؟؟؟

شماحالت خوبه؟؟؟؟رل زدن ودوست پسرداشتن شرف داره به ازدواج ازروی احساس ،که بعدچندوقت که هواش بقول شماا ...

من از تیکه های مدیر و معاون هم عاصی هستم از بس میگن تو چثه ات برای ازدواج خوبه چرا شوهر نمیکنی تودلم میگم به تو چه

[QUOTE=336839908]خودش همینطور گفت دیگه بخدا راست و دوروغو‌ اطلاع ندارم [TE] خب معلومه خودش نامزدشو ...

خودمو فحش میدم چرا دهه هفتادی نبودم 😭 امروز پاک دیوونه شدم 

من واقعا اگر بخوام میتونم درسو بخونم ولی الان نزدیک 2روزه بشدت ذهنم درگیره اصلا نمیتونم بخونم هیچی&n ...

ببین مادرانه وخواهرانه بهت میگم به حرف خاله زنکای سایت گوش نده ،صلاحتونتدروخانواده ت خوب میدونن که میگن وقتش نیست ،شمابه دوست پسریارل و..هیچ تعهدی نداری ولی شوهرفرق میکنه مساله یک عمرزندگیه متوجه میشی یه عده ازروی نادانی وبیسوادی فقط حرف میزنن شماچه میدونی طرف شرایط زندگیش شایدبده ازروی عقده نظرمیده

من که بد نمی‌دونم ولی خانواده مون بشدت سخت میگیرن و بد می‌دونن

بله متاسفانه سالهاست تبلیغات ضد ازدواج رواج یافته طوری که خانواده ها ازدواج تو سن شما رو بد و بی کلاسی می دونن ولی غافل از اینکه با این ممانعت ممکنه چه بر سر دختر یا پسرشون بیارن