2777
2789
عنوان

دلم گرفتت

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 50 پست
من از تیکه های مدیر و معاون هم عاصی هستم از بس میگن تو چثه ات برای ازدواج خوبه چرا شوهر نمیکنی تودلم ...

خاک بریرمدیرومعاون مدرسه به مامانت لگوازشون شکایت کنه چقدربی حیاودریده ن ،مثلاکادرآموزشی مون اینه خدابقیه شوبخیرکنه

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

خودمو فحش میدم چرا دهه هفتادی نبودم 😭 امروز پاک دیوونه شدم 

خدا شفات بده خب 😁 بخدا شوهر همچین چیزی نیست کاش من عاقل بودم همون پیش بابام میموندم بعد ازدواجم اینقدر حرص خورد دق کرد و رفت از پیشمون

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش تشویق به ازدواج زود وفرزند 

اوناحق ندارن بچه هاروبه ازدواج یاهرچیزدیگه تشویق کنن وظیفه اوناآموزشه ،حتمابامادرت مطرح کن خاک برسرآموزش وپرورش ،حتمابایدجلوی تحصیل دختراروبه هرنحوی هست غیرمستقیم بگیرن 

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

غیرمستقیم تشویق به کودک همسری میکنی ؟؟؟؟؟

نه مستقیما تشویق به ازدواج در سن مناسبش میکنم. من با نوجوونها و جوونهای زیادی سروکار دارم. میبینم درگیر چه رابطه های نادرستی هستن که بعدا بهشون ضربه میزنه. فکرشون به شدت درگیره، تمرکز ندارن، شکستهای عشقی خوردن، و ....

اگه قرار باشه تو این سن درگیر چنین هیجانات کاذبی باشن ازدواج بنظرم بهتره

نه مستقیما تشویق به ازدواج در سن مناسبش میکنم. من با نوجوونها و جوونهای زیادی سروکار دارم. میبینم در ...

خواهرمن روانشناسه نزدیک به ۷۰درصدمراجعه کننده هاهمین دخترهایی هستن که توسن کم ازدواج کردن ومشکل دارن ودنبال متارکه ن ،بامشکلات عدیده ای سروکله میزنن که حتی توخواب شب هم نمیدیدن ،بلوغ فکری خیلی مهمه  ،رل یادوست پسردخترارومتعهدنمیکنه اگه مشکل داشته باشن طرفومیزارن کناربه راحتی اماشوهراینطکرنیست خانم