2777
2789
عنوان

دلم گرفتت

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 50 پست

شوهرش چکارس؟ ولی من دخترم بخواد ازدواج کنه خودشو بیچاره کنه بره زیر بار مسئولیت مانع نمیشم ... خودم چ خیری دیدم حالا پدر جوونمو هم ازدست دادم الهی بگردم براش ۵۳سالش بود ...حتی بچه منو ندید 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
اووو دختر ببخشیدا خلی؟ میخوای الان ازدواج کنی؟

منم راستشو بخواین به دوستم گفتم خیلی تو این سن گفت مگه چشه؟ نچتو عقدیم ولی دوتایی بهمون بیشتر هم خوش می‌گذره تازه شوهرمم مهندسه مثل یک معلمم هست برام هر لحظه و هر زمان 😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر هوایی ام که حتی پنج شنبه و جمعه با کتابارو باز نکردم 😟

فک گردم دانشجویی اول ،اگه من مادرت بودم حتماادبت میکردم واقعاخجالت آوره  هرچندناراحت هم بشی حقته ،چرادخترااینقدرهول شدن!!

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

منم راستشو بخواین به دوستم گفتم خیلی تو این سن گفت مگه چشه؟ نچتو عقدیم ولی دوتایی بهمون بیشتر هم خوش ...

مردم هیچوقت نمیان از بدبختیاشون بگن بعدم ازدواج توی سن پایین و مخصوصا توی دوره بلوغ اشتباه محضه یهو دوسال دیگه علاقت از بین میره و...

شوهرش چکارس؟ ولی من دخترم بخواد ازدواج کنه خودشو بیچاره کنه بره زیر بار مسئولیت مانع نمیشم ... خودم ...

مهندس برق من خانواده ام حداقل میگن قانونی بشه سن بازم کمه برای ازدواج حتی میگن باید نامزد هم باشید یه مدت همو بشناسید خیلی سخت میگیرن خانوادم

منم راستشو بخواین به دوستم گفتم خیلی تو این سن گفت مگه چشه؟ نچتو عقدیم ولی دوتایی بهمون بیشتر هم خوش ...

بدبخت شوهر پدوفیل

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

مهندس برق من خانواده ام حداقل میگن قانونی بشه سن بازم کمه برای ازدواج حتی میگن باید نامزد هم باشید ی ...

سخت نمیگیرن خیلی هم خوب دارن میگن منتها شما چندسال دیگه متوجه حرفاش میشید

مهندس برق من خانواده ام حداقل میگن قانونی بشه سن بازم کمه برای ازدواج حتی میگن باید نامزد هم باشید ی ...

اسم دلسوزی خانواده تومیزاری سختگیری!!!!!!!!!

روزای روشن خداحافظ ،سرزمین من خداحافظ،روزای خوبت بگوکجارفت توقصه هارفت یاازاین جارفت ...انگارکه اینجاهیچکی زنده نیست گریه فراووون ،حق خنده نیست،..........پاشوکاری کن فکرچاره باش فکراین دل ،پاره پاره باش! (به مادرم بگوییددیگرپسرندارد😭😭😭)مافقط ملت ایرانیم وفرزندان کوروش

فک گردم دانشجویی اول ،اگه من مادرت بودم حتماادبت میکردم واقعاخجالت آوره  هرچندناراحت هم بشی حقت ...

منظورمو اشتباه فهمیدی گلم میگم ذهنم درگیر شد 😥 البته من نه دوست صمیمی دارم و نه خواهری مجبور بودم بیام بگم اینجا 

منظورمو اشتباه فهمیدی گلم میگم ذهنم درگیر شد 😥 البته من نه دوست صمیمی دارم و نه خواهری مجبور بودم ب ...

ببین عزیزم من ۴۳سالمه خودم دوتادختردارم برای همون دقیق ودرست درک میکنم ،

مطمعنی مهندس برقه؟ ببین یه چیزی بذار بهت بگم سرنوشتت هرچی باشه دنیا میچرخه تا همون بشه ما بازیچه ایم خیلیا انتخاباشون خوبه بوقته  خوشبختن خیلیام دیر ازدواج میکنن بازم خوشبخت نمیشن بسپار به خدا مطمعن باش خانوادت خوشبختیتو میخوان

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍