2777
2789
گاهی نگاهش فرق داره یعنی چجوریه؟

دوس داره بهت نزدیک شه یجورایی جذبت میشه

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کی ازدواج میکنم؟

زیادچیزی حس نکردم برای ازدواج

اما یچیزی هس یه مشکلی نمیدونم ازچیه حل نشده باقی مونده اول اونو حل کن فرد مناسبت پیداش میشع

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

سلام .گاهی نگاهش بهت فرق داره ولی اونجور عشقی نیس معمولی .ازدیدش فردخوش قلبی هستی بنظرم زیاد درگیر ...

حس طرفم به من چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
فقط این حسو به من داره یا به بقیه هم داره؟

میشه گف بله .

حس طرفم به من چیه؟

بنظر رک میاد یا تو عمل یا حرف

علاقه ست

ممکنه پیشنهادی از سمتش داشته باشم؟ کِی؟

احتمالش پایینه .حس میکنم درون حد جدی نیس حسش

بنظر رک میاد یا تو عمل یا حرف علاقه ست

از من خوشش میاد یا نه؟

ممکنه یه روزی بهم بگه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

استارتر من اومدم جواب شمارو بدم خودت رفتی که 

بچه ها ریپ نزنید لطفا این چن روز اخیر حسم خطا داره 

از من خوشش میاد یا نه؟ ممکنه یه روزی بهم بگه؟

اره اون بیشتر تو عمل و رفتار نشون میده

اره اون بیشتر تو عمل و رفتار نشون میده

پس چرا دیر سین میزنه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز