2777
2789
پسر اقای نصیری به من حسی داره؟

حسش سطحی میزنه .خوبه درون حد جدی نیس

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم پسر اقای نصیری که دو روز پیش منو دید بهم حسی داره ؟

خواهش میکنم

گفتم

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،پس نزن که به خودی نخوری

محرابی که بهم پیام میده

یخورده انتظار میبینم 

یخورده انتظار میبینم 

از محل زندگیم کسی نمیاد خاستگاریم ؟

حداقل دلم خوش بشه

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
از محل زندگیم کسی نمیاد خاستگاریم ؟ حداقل دلم خوش بشه

ینفر هست برات احتمالا یا حسشو به خودت نمیدونی یا علاقه اونچنانی نداری 

ولی دوست داره کم حرفه با نگاهش حرف میزنه 

تادوماه اینده خبرمیشه

ینفر هست برات احتمالا یا حسشو به خودت نمیدونی یا علاقه اونچنانی نداری  ولی دوست داره کم حرفه ب ...

همین اقای محرابی نیس اون شخص...؟

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
همین اقای محرابی نیس اون شخص...؟

ویژگیهاش همینان؟ 

میتونه خودش باشه باز خیلی مطمئن نیستم شخصیتی بهتر میتونم بگم

مودب و احترام نگه دار هم هست

سلام .گاهی نگاهش بهت فرق داره ولی اونجور عشقی نیس معمولی .ازدیدش فردخوش قلبی هستی بنظرم زیاد درگیر ...

لطفا بمنم بگید کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ویژگیهاش همینان؟  میتونه خودش باشه باز خیلی مطمئن نیستم شخصیتی بهتر میتونم بگم مودب و احترام ...

نمیدونم ویژگیش اینه یا نه اما محرابی محل زندگی خودمه.

اون مودب و احترام نگه دار احتمالا پسر دوست بابامه‌.اونو که اصلا ..‌‌‌. هیچ....

بدرد من نمیخوره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز