2777
2789
عنوان

آغوشِ تنگگگگگگگگ !

335 بازدید | 57 پست

خیلی دلم گرفته ، خیلی تنهام . روانی شدم از یکنواختی ، حالم از صدای تلویزیونشون بهم میخوره ، بخت و اقبالم کجاااست دیگه چجوری التماس کنم برم از این خونه 😭😭😭 چرا از هرکی خوسم میاد دوست دختر پلنگ داره ، مگه من چمهههه ، چی میشه خدا مهر منم ب دل ی نفر بندازه که عشقمون دوطرفه باشه سرش به تنش بیرزه منم ی زندگی جدید شروع کنم ، ی اب خوس از گلوم نرفت پایین . دلم میخاد داااد بزنم . 

تلاشامو کروم واسه کار ... دوستی ندارم ... جاهایی رفتم دوست پیدا کنم بدلایلی نشده ... 

مجردی اونایی خوبه که ازادن ، پولدارن ، راحتن ... من نیستم ! 

طبق معمول ی عده الان میان میگن تو ازدواج هیچی نیس ، تو ازدواج بد ، بله ! ناراضی هستید ، لطفا برگردبد خونه پدرتون ، منم تنهام و دلم میخاد ی جا بالاخره از غمام بگم شاید ی دوست ی ذررره باعث تسکینم بشه .... سنم هم کم نیس بچه هم نیستم 

خدایا مرگمو برسون اگه الساعه حاجتمو روا نمیکنی ، مرگمووو برسون تو رو به علی ، ت  و به علی ، تو رو به علی ببخشمو جونمو بگیر تموووومش کن این زندگیو ، این کوه رنجو زجر و 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چقددددر زااار بزنم 

چقدر ساهد لاس زدن اونی باشم که جونم واسش درنیرفت ولی همه رو خاستن جز من .... خستم... یکیو بفرست سمتم که سلیقم باشه دوطرفه باشه عشقمون . انسان باشه ، سرش به تنش بیرزه .... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امام زمان توسل کن و حضرت ام البنین.من از این دوتا حاجت‌گرفتم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
مث منی:)🥲

بااحتراام هیچکس مثل من نیس ، یقین دارم ! چون از جزئیات زندگیم هیچی ننوشتم .... 

امیدوارم هم مثل من نباشی ، من بودن وحشتناااکه 

الهی خلاص شی از غمات ، برسی به خوشیها ... تو هم برا من همین دعا رو کن لطفااا

به جای این حرفا با خانوادت دعوا بگیری بهتر نیست؟ 

یعنی چی؟؟؟؟ همین امروز داشت میگفت یکیشون که فلانی.....

فلان میکنه روداری کنی ... اینجا نمیشه حرف اضافه بزنی ، ی بلایی سرت میارن از مرگ بدتر

🥺این روزا و گذروندم با این تفاصیل ک طرف خیانت کرد، یاد خودم افتادم، اما سپردم ب خدا انقد بهش امید داشتم ک یه فرشته تو لباس ادمیزاد و صد رام اورد، از ته قلبم الان برای تو از خدا می‌خوام بهترین آدم و طبق معیارهای ذهنیت بیاره صد راهت

خدایا شکرت♥️
یه عمره با همه لیاقت هام تنهام تو‌سختی بیماری  دلتنگی بی کسی تنهام  یکبار این چیزایی که به ...

چیکار کنم ؟ بگم جایزه نوبلو بدن ؟؟؟ کل جزئیات لحسه به لحظه زندگیمو اینجا ننوشتن که چه میدونید چی کشیدم