خیلی دلم گرفته ، خیلی تنهام . روانی شدم از یکنواختی ، حالم از صدای تلویزیونشون بهم میخوره ، بخت و اقبالم کجاااست دیگه چجوری التماس کنم برم از این خونه 😭😭😭 چرا از هرکی خوسم میاد دوست دختر پلنگ داره ، مگه من چمهههه ، چی میشه خدا مهر منم ب دل ی نفر بندازه که عشقمون دوطرفه باشه سرش به تنش بیرزه منم ی زندگی جدید شروع کنم ، ی اب خوس از گلوم نرفت پایین . دلم میخاد داااد بزنم .
تلاشامو کروم واسه کار ... دوستی ندارم ... جاهایی رفتم دوست پیدا کنم بدلایلی نشده ...
مجردی اونایی خوبه که ازادن ، پولدارن ، راحتن ... من نیستم !
طبق معمول ی عده الان میان میگن تو ازدواج هیچی نیس ، تو ازدواج بد ، بله ! ناراضی هستید ، لطفا برگردبد خونه پدرتون ، منم تنهام و دلم میخاد ی جا بالاخره از غمام بگم شاید ی دوست ی ذررره باعث تسکینم بشه .... سنم هم کم نیس بچه هم نیستم
خدایا مرگمو برسون اگه الساعه حاجتمو روا نمیکنی ، مرگمووو برسون تو رو به علی ، ت و به علی ، تو رو به علی ببخشمو جونمو بگیر تموووومش کن این زندگیو ، این کوه رنجو زجر و 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 چقددددر زااار بزنم
چقدر ساهد لاس زدن اونی باشم که جونم واسش درنیرفت ولی همه رو خاستن جز من .... خستم... یکیو بفرست سمتم که سلیقم باشه دوطرفه باشه عشقمون . انسان باشه ، سرش به تنش بیرزه .... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞