2777
2789
عنوان

آغوشِ تنگگگگگگگگ !

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 57 پست

کی گفته ازدواج بده عزیزم. خوبش خوبه. بدش بده‌.

آرزو می کنم یه آدم حسابی که مهر دوتاتون به دل هم بشینه بیاد و ازین دلتنگی درت بیاره دخترم

آرزو می کنم اینقدر خوشبخت بشی که  این شب و این بغض رو کلا فراموش کنی. 🙏♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺این روزا و گذروندم با این تفاصیل ک طرف خیانت کرد، یاد خودم افتادم، اما سپردم ب خدا انقد بهش امید د ...

خدااز زبونت بشنوه 😭😭😭😭😭 چسام داغون شد بسکه زار زدم ، نه محبت از خانواده دیدم ، نه از .......... خدا منو دوست نداره ، نمیلینه ، فراااموشم کرده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دوران سختیه من قشنگ درک میکنم 🥺

🥺بخدا موهام سفید شد، اما ناامید نشدم ته قلبم یه نور امید بود یه روز یکی میاد قدرمو بدونه و اون انسان الان دو و نیم ساله اومده، الهی همه خوشبخت بشن ماهم کارمون درستشه بهم برسیم 

خدایا شکرت♥️
چیکار کنم ؟ بگم جایزه نوبلو بدن ؟؟؟ کل جزئیات لحسه به لحظه زندگیمو اینجا ننوشتن که چه میدونید چی کشی ...

البته که باید جایزه نوبل تنهایی به من  میدادن ولی چاره چیه دنیال چاره باش یه چیزی که از چاله نیفتی تو چاه

کی گفته ازدواج بده عزیزم. خوبش خوبه. بدش بده‌. آرزو می کنم یه آدم حسابی که مهر دوتاتون به دل هم بشی ...

خدااز زبونتون بشنوه ، من تو این خونه داااغون شدم پیر شدم چشامو داغون کردن بسکه ۵م و غصه و بدبختی بهم دادن ، خواهش میکنم هروقت منو یادتون اومد دعام کنید ، هرررکاری میکنم میگم خدا رهام کن و کوووو ، نمیبینه منوووو دوسم نداره ، جوونیم رفتتتتت . وسعم زیاد نبوده ولی هروقت حرف ازادی زندانی بوده ی نلچیز کمک گردم گفتم فقط رهااام کن از این خونه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

البته که باید جایزه نوبل تنهایی به من  میدادن ولی چاره چیه دنیال چاره باش یه چیزی که از چاله نی ...

چاره ی خاتواده ای که افسردت کردن مغزت کار نمیکنه حتی چیزی یاد بگیری ، نمیذارن درست بری دنبال کار ، پول نمیدن ، توهین و تحقیرررررر کردن ی عمررر ، و هزاار تا بلای دیگه ، چیه ؟ جز اینکه خدا رهات کنه . پول ندارم وگرنه میرفتم پشت سرمووو نگاه نمیکروم . 

خدااز زبونتون بشنوه ، من تو این خونه داااغون شدم پیر شدم چشامو داغون کردن بسکه ۵م و غصه و بدبختی بهم ...

خدا از مادر هم مهربونتره عزیزکم

خدا به داد همه میرسه

خیلی گوش شنوا داره. حواسش به همه چیز هست.

انشاالله خودش همه چیزو درست می کنه 🙏♥️

یچیزی بگم لطفاً خودتو بزار جای یک پسر، چرا یک‌ پسر باید دختری رو بخواد که انقدر وایب منفی داره و نا ...

جلوی مردم که زاار نمیزنم! سعی میکنم صورتمو یا سیلی سرخ نگه دارم ، حتی تو مجازی هیچوقت ننالیدم جایی که بشناسنم

چون تنهاس وقتی پسر اوکییی بیاد سمتش دختره هم آدمه دیگه حس خوب میده

نخیر اینجوری نیست. اینجور مسائل مثل منفی نگری،‌ ناامیدی و ... با ارتباط حل نمیشه. پسر هم آدم و دنبال آرامش هیچوقت دنبال کسی نمیاد که به مشکلات خودش اضافه کنه. همه دنبال آرامش هستن.