2777
2789
عنوان

آغوشِ تنگگگگگگگگ !

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 57 پست
فکر میکنی حرف نزدم ؟ وقتی کسی اینو بهم میگه دوست دارم تک تک موهامو بکنم ... ی عمره هرلحظه دارم صداش ...

بازم نامید نباش صبور باش، اما خودتم قدمی بردار قشنگم، اون شخص علم غیب نداره بفهمه دختر خوب و مهربونی مثه شما وجود داره، پسرخودتم قدمی بردار خدا هم پشتته شک نکن

خدایا شکرت♥️
بازم نامید نباش صبور باش، اما خودتم قدمی بردار قشنگم، اون شخص علم غیب نداره بفهمه دختر خوب و مهربونی ...

والله خودمم قدم برداشتم .... عکس قشنگ گذاشتم پروفم ریپ زدم از استوریاش ، ولی خیلی کوتاه جواب داد ، اصلا ادامه نداد . اونم مودبانه فقط جواب داد یک کلمه ای یا با استیکر ، همین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم نامید نباش صبور باش، اما خودتم قدمی بردار قشنگم، اون شخص علم غیب نداره بفهمه دختر خوب و مهربونی ...

دیگه نمیتونم برم بهش ابراز علاقه کنم ، متاسفانه ی چیز گرون هم میفروشه ، نمیتونم برم هرروز به ی بهاته ای ، خودمو کوچیک میکنم . قبلا یبار به عشقم سالها میش ابراز علاقه کردم اشتباه محض بود و برا همیشه از دستش دادم ، اینو نیدونم که این کار اصلا درست نیس ، نهایت بهش نزدیک بشی یکم ، اگه خودش خاست پیشنهاد بده ، که متاسفانه همه هم اینجا گرگن فقط واسه رابطه میخان ، وگرنه ی دوست دختر به زیبایی ماه رو همین تازگیا با هم کات کردن 

والله خودمم قدم برداشتم .... عکس قشنگ گذاشتم پروفم ریپ زدم از استوریاش ، ولی خیلی کوتاه جواب داد ، ا ...

ببین اگه دلبسته یک نفری رک بهش بگو یا میگه آره یا ن، ب هرحال تکلیف مشخص میشه و کمتر اذیت میشی اگه ن باشه از خدا میخوای مهرشو از دلت ببره بهترشو بیاره برات اگرم گفت آره ک خداروشکر، بذار بعدها شرمنده دلت نشی، غیر مستقیمم میتونی بهش برسونی شروع کنی مثلا راجع ب دوست خیالی الکی نظر بپرسی ازش بگو دوستم با یکیه پسره همسایه ماست داره بهش خیانت می‌کنه منم چون کسی و نمی‌شناسم خواستم ازتون کمک بگیرم، دوستم داره اذیت میشه عاشق پسرست بنظرتون ب دوستم بگم دلم براش میسوزه، ببین سر حرف طولانی و باش باز کن 

خدایا شکرت♥️
والله خودمم قدم برداشتم .... عکس قشنگ گذاشتم پروفم ریپ زدم از استوریاش ، ولی خیلی کوتاه جواب داد ، ا ...

یا اگه شغل یا رشته خاصی تحصیل کرده راجب اون حرف بزن

خدایا شکرت♥️
ببین اگه دلبسته یک نفری رک بهش بگو یا میگه آره یا ن، ب هرحال تکلیف مشخص میشه و کمتر اذیت میشی اگه ن ...

نمیدونم عزیزم شما کجا زندگی میکنید ، ولی پسرا اینجا گرگن ... من ی بار این اشتباهو کردم ، درواقع دوبار ، ی بار بهدعشقم ، ی بار ب ی کراش  و به بدترین شکل ممکن جواب گرفتم ، توهین بسه برام . تملم روانشناسا هم میگن نکنید اینکارو . منم حساسم روحیه م بدتر داغون میشع ، هم احساسم نابود شه ، هم غرورم ؟؟؟ حدایل ی درصد غرور بمونه برام بتونم سرپا وایسم .....

نمیدونم عزیزم شما کجا زندگی میکنید ، ولی پسرا اینجا گرگن ... من ی بار این اشتباهو کردم ، درواقع دوبا ...

ما جنوبیم، از خدا می‌خوام اگه بصلاحته مهرتو به دلش بندازه

خدایا شکرت♥️
ما جنوبیم، از خدا می‌خوام اگه بصلاحته مهرتو به دلش بندازه

ما هرچیییییی خواستیم به صلاحمون نبود ، نمیدونم چرا مهر ی نفر چند سال یبار به دلم میوفته اونم اینجور ......

سلام دوست من، حالت چطوره چیکار کردی؟ تونستی درخواست بده یه راه پیدا کردم الهی خدا بخواد و بصلاحت باش ...

سلام عزیزم هیچی . بخدا اتعاقاتی این روزا خانواده برام رقم زدن که روزی هزااربار مرگ خودمو بخوام از خدا ...