2777
2789
عنوان

آغوشِ تنگگگگگگگگ !

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 57 پست
فکر میکنی حرف نزدم ؟ وقتی کسی اینو بهم میگه دوست دارم تک تک موهامو بکنم ... ی عمره هرلحظه دارم صداش ...

بازم نامید نباش صبور باش، اما خودتم قدمی بردار قشنگم، اون شخص علم غیب نداره بفهمه دختر خوب و مهربونی مثه شما وجود داره، پسرخودتم قدمی بردار خدا هم پشتته شک نکن

خدایا شکرت♥️
بازم نامید نباش صبور باش، اما خودتم قدمی بردار قشنگم، اون شخص علم غیب نداره بفهمه دختر خوب و مهربونی ...

والله خودمم قدم برداشتم .... عکس قشنگ گذاشتم پروفم ریپ زدم از استوریاش ، ولی خیلی کوتاه جواب داد ، اصلا ادامه نداد . اونم مودبانه فقط جواب داد یک کلمه ای یا با استیکر ، همین . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم نامید نباش صبور باش، اما خودتم قدمی بردار قشنگم، اون شخص علم غیب نداره بفهمه دختر خوب و مهربونی ...

دیگه نمیتونم برم بهش ابراز علاقه کنم ، متاسفانه ی چیز گرون هم میفروشه ، نمیتونم برم هرروز به ی بهاته ای ، خودمو کوچیک میکنم . قبلا یبار به عشقم سالها میش ابراز علاقه کردم اشتباه محض بود و برا همیشه از دستش دادم ، اینو نیدونم که این کار اصلا درست نیس ، نهایت بهش نزدیک بشی یکم ، اگه خودش خاست پیشنهاد بده ، که متاسفانه همه هم اینجا گرگن فقط واسه رابطه میخان ، وگرنه ی دوست دختر به زیبایی ماه رو همین تازگیا با هم کات کردن 

والله خودمم قدم برداشتم .... عکس قشنگ گذاشتم پروفم ریپ زدم از استوریاش ، ولی خیلی کوتاه جواب داد ، ا ...

ببین اگه دلبسته یک نفری رک بهش بگو یا میگه آره یا ن، ب هرحال تکلیف مشخص میشه و کمتر اذیت میشی اگه ن باشه از خدا میخوای مهرشو از دلت ببره بهترشو بیاره برات اگرم گفت آره ک خداروشکر، بذار بعدها شرمنده دلت نشی، غیر مستقیمم میتونی بهش برسونی شروع کنی مثلا راجع ب دوست خیالی الکی نظر بپرسی ازش بگو دوستم با یکیه پسره همسایه ماست داره بهش خیانت می‌کنه منم چون کسی و نمی‌شناسم خواستم ازتون کمک بگیرم، دوستم داره اذیت میشه عاشق پسرست بنظرتون ب دوستم بگم دلم براش میسوزه، ببین سر حرف طولانی و باش باز کن 

خدایا شکرت♥️
والله خودمم قدم برداشتم .... عکس قشنگ گذاشتم پروفم ریپ زدم از استوریاش ، ولی خیلی کوتاه جواب داد ، ا ...

یا اگه شغل یا رشته خاصی تحصیل کرده راجب اون حرف بزن

خدایا شکرت♥️
ببین اگه دلبسته یک نفری رک بهش بگو یا میگه آره یا ن، ب هرحال تکلیف مشخص میشه و کمتر اذیت میشی اگه ن ...

نمیدونم عزیزم شما کجا زندگی میکنید ، ولی پسرا اینجا گرگن ... من ی بار این اشتباهو کردم ، درواقع دوبار ، ی بار بهدعشقم ، ی بار ب ی کراش  و به بدترین شکل ممکن جواب گرفتم ، توهین بسه برام . تملم روانشناسا هم میگن نکنید اینکارو . منم حساسم روحیه م بدتر داغون میشع ، هم احساسم نابود شه ، هم غرورم ؟؟؟ حدایل ی درصد غرور بمونه برام بتونم سرپا وایسم .....

نمیدونم عزیزم شما کجا زندگی میکنید ، ولی پسرا اینجا گرگن ... من ی بار این اشتباهو کردم ، درواقع دوبا ...

ما جنوبیم، از خدا می‌خوام اگه بصلاحته مهرتو به دلش بندازه

خدایا شکرت♥️
ما جنوبیم، از خدا می‌خوام اگه بصلاحته مهرتو به دلش بندازه

ما هرچیییییی خواستیم به صلاحمون نبود ، نمیدونم چرا مهر ی نفر چند سال یبار به دلم میوفته اونم اینجور ......

سلام دوست من، حالت چطوره چیکار کردی؟ تونستی درخواست بده یه راه پیدا کردم الهی خدا بخواد و بصلاحت باش ...

سلام عزیزم هیچی . بخدا اتعاقاتی این روزا خانواده برام رقم زدن که روزی هزااربار مرگ خودمو بخوام از خدا ...