2777
2789
عنوان

آغوشِ تنگگگگگگگگ !

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺بخدا موهام سفید شد، اما ناامید نشدم ته قلبم یه نور امید بود یه روز یکی میاد قدرمو بدونه و اون انسا ...

به حق ارحم الراحمین که برسید به هم . برا منم دعا کنید به عشق دوطرفه برسم امسال ، اصلا همین ماه 😭😭😭😭😭

🥺بخدا موهام سفید شد، اما ناامید نشدم ته قلبم یه نور امید بود یه روز یکی میاد قدرمو بدونه و اون انسا ...

ولی من واقعا امیدی برام نمونده ، چون هربار دیدم همون اتفاق اولی برام افتاد 🥺 همیشه امیدم ناامید شد 

نخیر اینجوری نیست. اینجور مسائل مثل منفی نگری،‌ ناامیدی و ... با ارتباط حل نمیشه. پسر هم آدم و دنبال ...

خب حالا من یه چی به شما بگم، من الان میرم بیرون خیلی حالم خوبه میگم میخندم چهره شادابی دارم به خودم میرسم، ولی شبا که میام بخوابم دوباره یادم میفته، که چرا من باید تنها باشم چقد دیگه باید صبر کن چرا هیشکی نمیاد سمتم، ایناست که آدم ناراحت می‌کنه، وگرنه هیشکی نمییره تو خیابون زار بزنه که، این فکر و خیاله ک آدم اذیت میشه

نخیر اینجوری نیست. اینجور مسائل مثل منفی نگری،‌ ناامیدی و ... با ارتباط حل نمیشه. پسر هم آدم و دنبال ...

میشه از تاپیکم بری بیرون دکتر روانشناس ؟ بااحترام .. 

شما سمت من نیا ، دیگه به بقیه چیکار داری ، حالا باید خودمو به شمام ثابت کنم چجور ادمی ام و چی ام و کی ام 

خدااز زبونت بشنوه 😭😭😭😭😭 چسام داغون شد بسکه زار زدم ، نه محبت از خانواده دیدم ، نه از .......... ...

🥺میشه مثه ی رفیق بشینی با خدا حرف بزنی، ببین انقد قشنگ میچینه برات کیف کنی، فقط باید امید داشته باشی، و منتظر اومدن اون شخص نباشی ک بیاد در خونتون، چون ب هرحال باید دیده بشی اما سنگین، برو تو اجتماع کافه سینما😊 از ی جا شروع میشه

خدایا شکرت♥️
🥺میشه مثه ی رفیق بشینی با خدا حرف بزنی، ببین انقد قشنگ میچینه برات کیف کنی، فقط باید امید داشته باش ...

فکر میکنی حرف نزدم ؟ وقتی کسی اینو بهم میگه دوست دارم تک تک موهامو بکنم ... ی عمره هرلحظه دارم صداش میزنم هرررلحظه ، هرچی نیگم هرررجوری میگم نگام نمیکنه فایده نداره 😭😭😭😭😭 وای من روزی هزااار بار مررردم من دیگه نباید از مرگگگگ بترسم ، چطووور این دله تنگو نمیبینه ، هیچ بنی بشریو به حال و روز خودم مدیدم تابحال ، قسم نیهورم ندیدم 😭😭😭😭😭😭😭😭 

خب حالا من یه چی به شما بگم، من الان میرم بیرون خیلی حالم خوبه میگم میخندم چهره شادابی دارم به خودم ...

من نتونستم منظور رو خوب برسونم. بقول یکی که می‌گفت بزرگترین زندان برای هر آدمی زندان ذهنش هست. من از متن این خانم وایب منفی گرفتم آدمی که وایب منفی داره بالاخره خودشو لو میده و متاسفانه این ویژگی از نظر جنس مخالف اصلا جذاب نیست و باعث دور شدن بقیه میشه. تا این ذهنیت عوض نشه حتی اگر نفری هم بیاد میپره.

کنکور بده بزن یه شهرستان دور 

هزارسالمه ، کنکور چیه ، دارم میگم تمرکز ندارم مغزم دیگه کار نمیکنه ، وگرنه اتفاقا وقتی کنکور دادم برنامم همین بود که شانس از اونم نیاوردم وگرنه قطعا مسیر زندگیم تغییر میکرد