2789
عنوان

خیانت

2197 بازدید | 48 پست

بچه ها آگه  بفهمید شوهرتون میره پروفایل دو نفر که خواستگارشوخواستگارش وه رو چک میکنه واسه دیدن عکسآ شون چیکار میکنید.

البته قبلا یه ماه پیش بهشون پیام داده بود  و منم دعوا را انداختم و کلا اکانت شو ماک کرد ولی امروز باز دوباره نصب کرده تل گرام رو..

اونام بلاکش کرده بودن ولی آلان دوباره عکساشون و نشون میده

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

قبلا خواستگار شون بوده

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میره پروفایل شونو چک میکنه واسه دیدن عکساشون

چک کنه.درسته برات سخته ولی شاید ازسر کنجکاوی این کار رو میکنه. به رو شوهرت نیار این کارشو ولی کنترل کن دورادور ک پیام رد و بدل نشه خدایی نکرده.. خودت بلاکشون کن یواشکی اگه میتونی

چند بار تهدیدش کردم که آگه این کارو کنی منم میکنم.آخرین بار گفتم میارم میرم و منم بدار از اینو میکنم و به خواستگارم پیام میدم

الان امروز دوباره نگاه کرده منم الان لباس پوشیدم برم ولیی بچه 1 ساله دهرم که دارم شیز میدم بهش فعلا ولی لباس ام تتمه.حالا به نطر تون چیکار کنم.چون تهدیدش کردم آگه عمل نکنم دیگه ازم حساب نخواهد برد