2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 48 پست
آخه عذاب میکشم یکیشون که شوهرم فهمید زنگ زد عصبانی .ولی از رو نمیره

میدونم سخته ولی تو که بی تقصیری چرا خودتو اذیت میکنی سوهرت ظاهرا هنوز به تکامل عقل و احساس نرسیده عین پسرهای ۱۸ ساله عمل میکنه

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردا فرق تاهل و تجرد رو نمیدونن ، استفاده درست و سالم ازشبکه های اجتماعی رو بلد نیستن و هیچوقت هم کاراشونو گردن نمیگیرن! اگه میخواستین اینکارو بکنین چرا زن گرفتین چراااااااا؟؟

دارم دیوونه میشم آومدم تو پارک نشستم بچه هم تو خونه با باباش.هنوز که زنگ نزده

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

میدونه من حساسی چرا اینکارو میکنه.خودش اصلا به گوشی من کار نداره ولی میدونه هیچ کاری نمیکنم.زندگیمون سرده و اصلا هیچ تماسی با من نداره دلم به حال خودم میسوزد خیلی.

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
چند بار تهدیدش کردم که آگه این کارو کنی منم میکنم.آخرین بار گفتم میارم میرم و منم بدار از اینو میکنم ...

شما از كجا فهميدي كه خواستگارشون بوده؟

اونها چه خانم هاي فهميده اي ان كه بلاكش كردن.

خدايا شكرت.

هیچ چیز مهمتر از ارامشت و زندگیت نیست.بزار ببینه تا خسته بشه. به نظرم برگرد و بهش بگو زندگیمو دوست دارم برگشتم ...رابطتتو باهاش عمیق کن..که اگه یه لحظه فکر بد اومد سراغش محبتت نزاره خطایی کنه و عذاب وجدان بگیره. ... ارامشت و از دست نده عزیزم با این چیزا...قران بخوون تو این شبا حیفه..اروومت میکنه

کار شما قشنگ نیست که گوشی همسرتو چک میکنی تو راضی میشی گوشیتو چک گنه؟

چرا قشنگ نیست؟؟؟؟؟؟؟ شوهرشه

نبی عبادی انی انا الغفور الرحیم. بندگانم را آگاه کن که من بخشنده ی مهربانم.