2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 48 پست

یعنی شما مشکلی ندارین با این کار؟؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حيف كه خاستگاراى سابقم الان بچه هاشون اندازه خودمن و اساسن موبايل نداشتن كه شمارشونو حفظ باشم.... ولى من بودم جدا تلافى ميكردم. ميرفتم عكس پروفايل دوست پسراى سابقمو جلو چشاش با آه و حسرت نگاه ميكردم

آخه آدم چه واكنشى به اين رفتار نشون بده؟ اون خانوما كه بلاكش كردن چه لطفى داره ديدن عكس پروفايلشون

بهش بگو كارت نهايت بى عزت نفسيه، من هيچى خودتو كوچيك نكن عزيزم

شماره ها تو ذهنشه عزیز

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
الان امروز دوباره نگاه کرده منم الان لباس پوشیدم برم ولیی بچه 1 ساله دهرم که دارم شیز میدم بهش فعلا ...

بابا بی خیال شو چقدر سختش میکنی عزیزم شیرتو با این اعصاب خوردیها خراب نکن گناه داره بچه ات 

کوتاه بیا حالادوتا عکسم دیده باشه ولش کن 

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

آخه عذاب میکشم یکیشون که شوهرم فهمید زنگ زد عصبانی .ولی از رو نمیره

شوهرش فهمید