سلام دوستان من شنبه وقت سزارین دارم میشه برام صلوات بفرستید که همه چیز خوب پیش بره و این استرس دیوانه کنندم کم بشه. هر کسی فرستاد لایک کنه منم براش صلوات بفرستم. ممنون دوستای مهربون❤️🙏🏻
شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
آره میدونم ولی خیلی سعی کردم با هیچکس دیگ حتی نتونستم خو بگیرم بخدا در حد ی سلام حتی ..نمیدونم چرا ...
به همین سادگی که نیست عزیزم شاید هیچ وقت نتونی فراموشش کنی ولی یکروز میرسه که دیگه هیچ حسی بهش نداری بهت قول میدم فقط یک پیشنهاد بهت میدم برای فراموش کردنش سریع وارد یک رابطه جدید نشو یک مدت تنها باش به کسی فکر نکن اگر این کار رو کنی ضربه بدتری به خودت و روحت میزنی خودتو سرگرم کن شدیدا تا وقت فکر کردم بهش رو نداشته باشی
به همین سادگی که نیست عزیزم شاید هیچ وقت نتونی فراموشش کنی ولی یکروز میرسه که دیگه هیچ حسی بهش نداری ...
جدیدنا دو سه ماهی میش میام نی نی سایت تا فراموشش کنم ولی بازم ته دلم همیشه ی غم سنگین هر از گاهی میرم چک میکنم میبینم هنوزم هیچی نگفته و پیامم سین نشده باز میزنم زیر گریه
جدیدنا دو سه ماهی میش میام نی نی سایت تا فراموشش کنم ولی بازم ته دلم همیشه ی غم سنگین هر از گاهی میر ...
عزیزم😔😔یک مدت برای عشق پاکت سوگواری کن گریه کن دقیقا مثل کسی که عزیزی رو از دست داده به خودت زمان بده تا خالی بشی و با غمت کنار بیای اما بعد از یکمدت مشخص به خودت قول بده که قوی باشی شمارش رو پاک کن عکساش رو پاک کن یادگاری و کادروش رو جمع کن بریز بیرون باور کن که لیاقتت بیشتر از ایناست بهت قول میدم فراموشش میکنی نزار یک رابطه مسموم غرقت کنه تو گذشته
عزیزم😔😔یک مدت برای عشق پاکت سوگواری کن گریه کن دقیقا مثل کسی که عزیزی رو از دست داده به خودت زمان ...
نمیدونم ..الان ی ختم جدید برداشتم از خدا کمک خواستم تا ببینم بعدش باید ی تصمیم درست بگیرم ولی دیگ خاستگارم ندارم چون اسم اون روم در رفته محیط مونم کوچیک همه به چشم ی دختر بد میبیننم
چقدر شرایط بد و پیچیده ای هست نمیشه از اون خونه برید پسره چه نامرد هست که باهات این کار رو کرده درس ...
نه عزیزم شغل مون همه چی مون اینجاس ..پسره خب هست هنوزم با خودم در ارتباط فقط میگه دوستت دارم ولی بی محلی میکنه و نمیاد خواستگاری و میگه شرایط شو ندارم