2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 57 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تک نمیشدی عزیزم. نه مجرد نیستم دو تا بچه دارم

من مجردم از بچگی عاشق ی پسری شدم که همسایه مون میش ی جورایی ..همیشه حالم بده از بی توجهی هاش امشبم خیلی گریه کردم ..ی نذر برداشتم که اگه اشتباهه خدا ی بار برای همیشه از دستش نجاتم بده ..واقعا حال روحیم داغونه

من مجردم از بچگی عاشق ی پسری شدم که همسایه مون میش ی جورایی ..همیشه حالم بده از بی توجهی هاش امشبم خ ...

اخی عزیزم میدونه دوستش داری؟باهم در ارتباطین؟ بلا تکلیفی خیلی حس بدیه ادم باید خیلی قوی باشه تا تصمیم درست بگیره

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
اخی عزیزم میدونه دوستش داری؟باهم در ارتباطین؟ بلا تکلیفی خیلی حس بدیه ادم باید خیلی قوی باشه تا تصمی ...

آره می‌دونه ..تو تاپیک ام توضیح دادم ..اگه دوست داری میتونی بخونی ..سه ساله باهاش رابطه دارم قبلا فقط دوستش داشتم حتی زن داشت و طلاق گرفت ی مدت بیخیالش بودم وقتی زن داشت ولی وقتی طلاق گرفت دوباره خودمو بدبخت کردم و رفتم بهش ابراز عشق کردم

خدانکنه عزیزم 😔خیلی باهم مشکل داریم خیلی زیاد نمیدونم چیکار کنم فکر بچه هام داغونم کرده

فدات بشم عزیزم ..چقد ناراحت شدم برای دلت ...اتفاقا از عکستون معلوم بود ی غم پنهونی پشت اون چهره ی زیبا هستش ..هر وقت دلت گرفت و ناراحت بودی میتونی بیای باهم حرف بزنیم ..

اگه دوست داری بگو مشکلتون چیه 

عزیزم رفتم خوندم قربون عشق قشنگ و پاکت🥺😔ناراحت نشی از دستم ولی به نظرم لیاقتت رو نداره وقت و جونیت رو براش نزار به نظرم بیشتر فکر کن من نمیتونم تماما قضاوت کنم ولی با چیزای که گفتی حس خوبی از پسره نگرفتم به نظرم یک مدت ازش دور شو و تنها باش و فکر کن تو لیاقتت بیشتر از اینا هست با وجود اینکه پسره پشتت بد گفته و پشتت رو خالی کردی ولی تو بازم به فکرش بودی و براش پول زدی و محبت کردی تو هنوز خیلی جونی ادمای بهتر و عاشق تری هست که بیان تو زندگیت قشنگم❤️❤️

فدات بشم عزیزم ..چقد ناراحت شدم برای دلت ...اتفاقا از عکستون معلوم بود ی غم پنهونی پشت اون چهره ی زی ...

قربون دل مهربونت عزیزم ممنون حتما دوستم تو هم هر وقت دوست داشتی بیا با هم درد و دل کنیم. قصه اش خیلی طولانی الان حدودا پنج سال روز خوش ندیدم خیلی از زندگی سیرم دنیام زیر و رو شده خیلی دلم میخواد تمام شه دیگه نباشم بعضی وقتا اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی خوشحال بودم همش نقاب رو چهرم هست ولی دیگه نمیکشم😔😔

عزیزم رفتم خوندم قربون عشق قشنگ و پاکت🥺😔ناراحت نشی از دستم ولی به نظرم لیاقتت رو نداره وقت و جونیت ...

آره می‌دونم ولی خیلی سعی کردم با هیچکس دیگ حتی نتونستم خو بگیرم بخدا در حد ی سلام حتی ..نمی‌دونم چرا نمیش فراموشش کنم انقد توسل و توکل کردم که نگو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز