2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 57 پست
چه بد. راستمیگه شرایط نداره ؟چرا طلاق گرفته؟چرا نمیاد یک نامزدی ساده بگیرن حداقل حالا که داداشات فهم ...

آره راست میگه اول اینکه نامزد شو طلاق داده و زیر بار یک میلیارد مهریه هستش ..دوم اینکه متادون مصرف می‌کنه و سوم اینکه از دانشگاه اخراج شده ..کلا شرایط شو ندارم متاسفانه که پا پیش بزاره برا ازدواج ..خانواده منم با این شرایط منو بهش نمیدن خب ..دیگ موندیم همینجوری ..حالا اگه اونقد براش اذیت شدم بهم بی محلی نمی‌کرد و قدر میدونست مشکلی نداشتم اما متاسفانه نمی‌دونم سرش کجا گرمه روزی ی بار فقط پیام میده و بس ..قبلا خیلی باهم بودیم ی مدتها اینجوری شده

عزیزم من از نوشته های خودت اینطور برداشت کردم که واقعا جسارت نباشه اما عشق چشماتو کور کرده گلم به نظرم داری زندگیت رو پای یک عشق مسموم قمار میکنی من اگر جای تو باشم بیشتر فکر میکنم اخه پسره خیلی مشکل داره تو رو هم داره قاطی مشکلاتش میکشه پایین و مهم تر از اون متعهد و پایبند به رابطه هم نیست که دلگرمت کنه امیدوارم و دعا میکنم سر عقل بیای و اراده کنی و به خاطر خودت و ایندت بجنگی و ادمی رو پیدا کنی که لیاقتت رو داشته باشه عزیزم 💓💓باور کن ادم اشتباه ادم رو نابود و پیر میکنه تجربه کردم که میگم دوستم😔😔از خدا برات بهترین ها رو میخوام❤️🌷

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالت طبیعیه عزیزم.

من دلم میخواست زودتر نی نی مو ببینم دوست داشتم ببینم چه شکلیه.

ولی روزای آخر خیلی استرس داشتم.

وفات مادر حضرت عباس (خانم ام الابنین) نزدیکه ازش بخواه بهت آرامش بده.

حالت طبیعیه عزیزم.من دلم میخواست زودتر نی نی مو ببینم دوست داشتم ببینم چه شکلیه.ولی روزای آخر خیلی ا ...

تاپیک قدیمیه عزیزم با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم به روز شده 😅🤦🏻‍♀️دخترم هفت ماهشه الان. خدا حفظتون کنه گلم💓

ان شاءالله که به دلخوشی زایمان کنی و نی نی سالم تو بغلت بیاد

ممنون عزیزم و تاپیک به روز شده دخترم الان هفته ماهشه😅🤦🏻‍♀️

تاپیک قدیمیه عزیزم با یکی از دوستام داشتم صحبت میکردم به روز شده 😅🤦🏻‍♀️دخترم هفت ماهشه الان. خدا ...

ای جانم.

خدا دختر گلتون رو حفظ کنه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و شاد و سلامت باشه💖

🤣🤣🤣🤣آخی عزیزمخدا حفظش کنهراحت بود زایمان؟

😅😅😅

قربونت عزیزم همچنین شما رو❤️❤️

زایمان اولم بهتر بود ولی این یکی خیلی درد داشتم گویا چسبندگی پیدا کرده بودم مجبور شدن دو عمل انجام دادن بعدش خیلی اذیت شدم☹️ولی خب مثل برق و باد میگذره

ای جانم.خدا دختر گلتون رو حفظ کنه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و شاد و سلامت باشه💖

ممنون از دعای قشنگت عزیزم خدا شما و عزیزانت رو حفظ کنه گلم❤️

2790
2778
2791
2779
2792