2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 57 پست
دلم نمیاد ناراحتت کنم بیخیال دوستم

حتما از غم‌ داشتن و ناراحت بودن کسی ناراحت میشم ولی اگه بدونم گفتنش بامن می‌تونه سبک تر ات کنه و درد و دل کنی حتما خوشحال میشم از این بابت 

آره می‌دونم ولی خیلی سعی کردم با هیچکس دیگ حتی نتونستم خو بگیرم بخدا در حد ی سلام حتی ..نمی‌دونم چرا ...

به همین سادگی که نیست عزیزم شاید هیچ وقت نتونی فراموشش کنی ولی یکروز میرسه که دیگه هیچ حسی بهش نداری بهت قول میدم فقط یک پیشنهاد بهت میدم برای فراموش کردنش سریع وارد یک رابطه جدید نشو یک مدت تنها باش به کسی فکر نکن اگر این کار رو کنی ضربه بدتری به خودت و روحت میزنی خودتو سرگرم کن شدیدا تا وقت فکر کردم بهش رو نداشته باشی

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به همین سادگی که نیست عزیزم شاید هیچ وقت نتونی فراموشش کنی ولی یکروز میرسه که دیگه هیچ حسی بهش نداری ...

جدیدنا دو سه ماهی میش میام نی نی سایت تا فراموشش کنم ولی بازم ته دلم همیشه ی غم سنگین هر از گاهی میرم چک میکنم میبینم هنوزم هیچی نگفته و پیامم سین نشده باز میزنم زیر گریه

چرا عزیزم ..خیانت دیدی زبونم لال ؟چی شد مگه

نه عزیزم اما خیلی اتفاقای بدی برام افتاده که شکستم کرده روح و قلبم شکسته و پیر شده دیگه توانش رو ندارم شوهرم نمک روی زخمه یک ادم شیطان صفت واقعی

حتما از غم‌ داشتن و ناراحت بودن کسی ناراحت میشم ولی اگه بدونم گفتنش بامن می‌تونه سبک تر ات کنه و درد ...

قربون دل مهربونت عزیزم💓💓

جدیدنا دو سه ماهی میش میام نی نی سایت تا فراموشش کنم ولی بازم ته دلم همیشه ی غم سنگین هر از گاهی میر ...

عزیزم😔😔یک مدت برای عشق پاکت سوگواری کن گریه کن دقیقا مثل کسی که عزیزی رو از دست داده به خودت زمان بده تا خالی بشی و با غمت کنار بیای اما بعد از یکمدت مشخص به خودت قول بده که قوی باشی شمارش رو پاک کن عکساش رو پاک کن یادگاری و کادروش رو جمع کن بریز بیرون باور کن که لیاقتت بیشتر از ایناست بهت قول میدم فراموشش میکنی نزار یک رابطه مسموم غرقت کنه تو گذشته

الهی بگردمت . خدا ب دلت آرامش بده

ممنون عزیزدلم❤️❤️برام خیلی دعا کن خیلی حالم بده تمام زندگیم بوی مرگ میده😔😔

عزیزم😔😔یک مدت برای عشق پاکت سوگواری کن گریه کن دقیقا مثل کسی که عزیزی رو از دست داده به خودت زمان ...

نمی‌دونم ..الان ی ختم جدید برداشتم از خدا کمک خواستم تا ببینم بعدش باید ی تصمیم درست بگیرم ولی دیگ خاستگارم ندارم چون اسم اون روم در رفته محیط مونم کوچیک همه به چشم ی دختر بد میبیننم

نمی‌دونم ..الان ی ختم جدید برداشتم از خدا کمک خواستم تا ببینم بعدش باید ی تصمیم درست بگیرم ولی دیگ خ ...

چقدر شرایط بد و پیچیده ای هست نمیشه از اون خونه برید پسره چه نامرد هست که باهات این کار رو کرده درس میخونی؟

چقدر شرایط بد و پیچیده ای هست نمیشه از اون خونه برید پسره چه نامرد هست که باهات این کار رو کرده درس ...

نه عزیزم شغل مون همه چی مون اینجاس ..پسره خب هست هنوزم با خودم در ارتباط فقط میگه دوستت دارم ولی بی محلی می‌کنه و نمیاد خواستگاری و میگه شرایط شو ندارم

نه عزیزم شغل مون همه چی مون اینجاس ..پسره خب هست هنوزم با خودم در ارتباط فقط میگه دوستت دارم ولی بی ...

چه بد. راستمیگه شرایط نداره ؟چرا طلاق گرفته؟

چرا نمیاد یک نامزدی ساده بگیرن حداقل حالا که داداشات فهمیدن

چقدر شرایط بد و پیچیده ای هست نمیشه از اون خونه برید پسره چه نامرد هست که باهات این کار رو کرده درس ...

من فرهنگی هستم عزیزم و قبول شدم .سر این داستان میخپاستن از کار بیرونم کنن که خداروشکر نسد

2790
2778
2791
2779
2792