2777
2789
عنوان

خواهر بیچارم

222 بازدید | 8 پست

چرا بعضی ادما از اول زندگی بدبختی کشیدن تا الان 

چرا اونقدر درد کشیدی کع بعضی وقتا  خدارا به بزرگیش قسم میدم تا خوشبخت ترین عالم بشی 

دوس دارم بخندی نه این که اشگت ببینم دخترمن 

مادری که نه برای من مادری کرد نه برای تو مادری که از خونه بیرونت کرد 

مادری که .... 

خانوادع خوبی نداشتیم از اول ، خانوادم به شدت پسر دوس بودن ، یادمه وقتی خواهرم نه سالش بود به خاطر اینکه چادر نپوشیده بابام دستاش با کمربند سیا میکرد 

یادمه همیشه کتکش میزدن همیشه هم مامانم هم بابام ، هم داداشم 

یه بار دادلشم با یه سیلی محکم زد توی گوشش چشمم تا دو هفته قرمز بود هه به قول خودش دق و دل و همه چی باید از سر این دختر دربیارم هیچوقت یادم نمیره 

حرفای مامانم ، کاراش یادمه لباس جم میکرد توی پلاستیک زباله و مینداخت دور ، هه لباسی نداشت البته همیشه کهنه ها بقیه را میپوشید  اگه براش لباس میخریدم کع یه بلایی سرش میوردن یا میزدنش یا گریش درمیوردن به شکلی 

خیلی بلا اومده سرش 

دختر شادی نیست ، خیلی ارومه و نگاه سردش دل همه را به درد میاره 

برای خوشبختیش دعا کنید هیچکس نداره ، همین حالا روی پام خوابیده ، دو هفته ایی میشه مامانم از خونه بیرونش کرده گفته برو خونه نامزدت اما اون الان پیش منع هیییی بعضیا واقعا نباید مادر میشدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ناراحت شدم کاش پدر و مادر و برادرت تقاص کاراشون رو بدن و دل خواهرت خنک بشه هرچند هرچی ظالم دید ...

نفرین نکنین فقط خدا کنین خواهرم خوشبخت بشه هرچی اینجا درد کشیده اونجا اروم باشه

همین نجابت بیش از حد باعث میشه بقیه آدم رو اذیت کنن

خودم مادر دوتا دخترم اونقدر از گریشون دردم میگیره و گریه میکنم بعضی وقتا حس میکنم مادر نیست بعضی وقتا حس میکنم ما بچش نیستیم دردی که خواهرم کشیده فقط باعث شده درونگرا تر از قبل بشه اروم اشک بریزه ، حرف نزنه  و....