2821
2789
عنوان

انتقال جنین

226 بازدید | 13 پست

روز دهم انتقال جنینم. چرا انقدر زمان دیر میگذره؟

کمردرد خفیف و گاهی خیلی کم زیر دل درد دارم که دوست دارم ربطض بدم به نتیجه مثبت. نتیجه بی بی چک تو این روزا قابل قبوله به نظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مثبت شدی بیا بگو چکار کردید

سلام عزیزم. بله مثبت شدم.

حقیقتش کار خاصی نکردم، به نظرم اول باید خواست خدا باشه.

تا یه مدت رانندگی نکردم، چند روز اول استراحت نسبی داشتم ولی بعد از ۴-۵ روز هم سرکار رفتم هم کارای معمولی خونه رو انجام دادم. اگه سوال جزئی مد نظرته بپرس عزیزم جواب میدم

خداروشکر مثبت شدید

من انتقال سومم هست و جنین دیگه ندارم امروز روز ۷هستم

گاهی زیر شکمم درد میگیره

چند روز یبوست داشتم ولی دیروز یهو گلاب به روتون اسهال شدم نمیدونم ینی چی

خیلی استرس دارم برام دعا کنید شوهرم گفته دیگه برای ادمه درمان نمیاد🥲

خداروشکر مثبت شدیدمن انتقال سومم هست و جنین دیگه ندارم امروز روز ۷هستمگاهی زیر شکمم درد میگیرهچند رو ...

عزیزم امیدوارم که این دفعه نتیجه مثبت باشه. استرس نداشته باش و توکل کن به خدا. هرچی خیره واسه هممون پیش میاد. علائم تو ادمای مختلف متفاوته. صبر کن تا روز نتیجه، توکل بر خدا 🌸🙏🏻

ممنون گلم. تقریبا تا روز ۱۲-۱۳ انتقال. اگه واجب نیست براتون و مقدوره صبر کنید نتیجه آزمایش مشخص شه خ ...

من امروز بی بی زدم روز ده انتقال دوخط افتاد ولی چون آمپول زدم فکر میکنم منفی باشه

و اینکه الان داخل سرویس ببخشید یکم ترشح قهوه ای دیدم

ترشح روان و رقیق نبود،امروز خیلی کمردرد دارم جوریه که تیر میکشه انگار

من امروز بی بی زدم روز ده انتقال دوخط افتاد ولی چون آمپول زدم فکر میکنم منفی باشهو اینکه الان داخل س ...

منم کمر درد شبیه پریودی داشتم. روز ده هنوز زوده. من روز ۱۴ بی بی زدم منفی شد ( البته بی بی شرایط خاص داره، ادرار رقیق نباشه و ... ) ولی روز ۱۶ بتام بالا بود. عجله نکن.

درباره لکه بینی هم من دقیقا همی الان همین مدلیم. هفته ۶ بارداریم. لکه بینی نگرانی نداره، خونریزی و خون روشن ممکنه یکم خطرناک باشه. توکل کن به خدا