بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حقیقتش کار خاصی نکردم، به نظرم اول باید خواست خدا باشه.
تا یه مدت رانندگی نکردم، چند روز اول استراحت نسبی داشتم ولی بعد از ۴-۵ روز هم سرکار رفتم هم کارای معمولی خونه رو انجام دادم. اگه سوال جزئی مد نظرته بپرس عزیزم جواب میدم
خداروشکر مثبت شدیدمن انتقال سومم هست و جنین دیگه ندارم امروز روز ۷هستمگاهی زیر شکمم درد میگیرهچند رو ...
عزیزم امیدوارم که این دفعه نتیجه مثبت باشه. استرس نداشته باش و توکل کن به خدا. هرچی خیره واسه هممون پیش میاد. علائم تو ادمای مختلف متفاوته. صبر کن تا روز نتیجه، توکل بر خدا 🌸🙏🏻
من امروز بی بی زدم روز ده انتقال دوخط افتاد ولی چون آمپول زدم فکر میکنم منفی باشهو اینکه الان داخل س ...
منم کمر درد شبیه پریودی داشتم. روز ده هنوز زوده. من روز ۱۴ بی بی زدم منفی شد ( البته بی بی شرایط خاص داره، ادرار رقیق نباشه و ... ) ولی روز ۱۶ بتام بالا بود. عجله نکن.
درباره لکه بینی هم من دقیقا همی الان همین مدلیم. هفته ۶ بارداریم. لکه بینی نگرانی نداره، خونریزی و خون روشن ممکنه یکم خطرناک باشه. توکل کن به خدا