2777
2789
عنوان

عکس نظر بدید عمل بینی گوشتی

123 بازدید | 10 پست

ب نطرتون عمل این بینی خوب میشه میخام قوس ملایم داشته باشه پره ها جمع شه نوک بینی جمع شه ظریف شه ولی چنجا رفتم قبولم نکردن گفتن تغییرش کمه فقط دکتر مهربانی گف تغییرش خوب میشه ک این حرفو ب همه میزنه فک کنم خیلی سخته انتخاب دکتر

تغییر که میکنه ولی خب سایزش ممکنخ خیلی کوچیک نشه با یگبار اما خب نوکش میره بالا قوس دار میشه چهرت تغییر میکنه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوکی اصلا نمیخام بشه

منظورم اینه تغییراتی که میخای میکنه و رو چهرت تاثیر داره اما خب ممکنه خیلی کوچیک مشه چون بینیت خیلی گوشتیه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!